• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Санирани блокове протекоха от проливните дъждове

Санирани блокове протекоха от проливните дъждове

/КРОСС/ Прясно санирани блокове в Благоевград протекоха. Зрители на bTV се оплакаха, че прекарали празниците с кофи под таваните заради силните течове. Като причина посочват некачественото саниране.

Надка живее на шестия етаж в един от блоковете. След приключилото саниране, в дома й нахлува вода.

Два етажа по-нагоре във вода е и апартаментът на Пламен. Течове има в банята, коридора и всички стаи, а мъжът се страхува от токов удар всеки път, когато пусне лампите.

Водата е изкривила вратите и вече не може да затваря дори външната.

Живеещите в блока направили опит да се свържат с фирмата-изпълнител, но оттам им отговорили, че не е възможно водата да е пробила покрива.

Живеещи в други санирани блокове също изпратили снимки от некачествените според тях строителни дейности. От общината посъветваха всеки, който има проблем със санирането, да подаде сигнал, за да се проверят некоректните фирми.

Снощи дъждът влезе в апартаментите на хората, живеещи във вход А на блок 8 на хасковската улица "Дунав", съобщава Хасково инфо. Причината за това е откритият покрив на сградата, за който работниците от саниращата фирма не взели мерки.

Фирмата започнала работа по входа преди няколко седмици. Досега работили по мазетата и вътре във входа. Преди дни обаче започнали и покрива. Въпреки предупрежденията за очакваните валежи, работниците оставили фугите отворени.

Малко след като заваляло водата започнала да се стича по стените и таваните на апартаментите на последния етаж. Това продължило часове наред, а влага избила и през контактите и ел. таблата. Част от лампите изгорели.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

След ремонт на покрива се пуска силна струя вода за да се види дали не тече. Но това с мързел не става.

18.04.2017 17:20:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.