• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Обвиниха Бенчо Бенчев за помагачество на Митьо Очите, притежание на оръжие и боеприпаси

Обвиниха Бенчо Бенчев за помагачество на Митьо Очите, притежание на оръжие и боеприпаси

/КРОСС/ Районна прокуратура - Бургас внесе обвинителен акт срещу Бенчо Бенчев.Той е обвинен за спомагане на Димитър Желязков - Митьо Очите да избегне наказателно преследване, в държане на боеприпаси без разрешително, както и в държане на огнестрелни оръжия и боеприпаси, за което не е взел необходимите мерки за сигурност. По-конкретно Бенчев е обвинен за това, че в периода от 02.08.2018 г. до 04.08.2018 г. в Република Гърция и Република Турция, спомогнал Димитър Ж. да избегне и да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване. На 02.08.2018 г. е транспортирал с лек автомобил Димитър Ж. от град Солун, през границата до Истанбул. За периода 02.08.2018 г. до 04.08.2018 г. му предоставил за ползване стая в хотел „Рамада", която била резервирана на името на Бенчо Бенчев. Бенчо Бенчев е обвинен и за това, че на 05.08.2018 г.в град Бургас, в дома си, в спално помещение е държал 57 броя фабрични патрони. Бенчев е обвинен и за това, че на 05.08.2018 г. в град Бургас, в дома си, в спалното си помещение е държал огнестрелни оръжия и боеприпаси за тях, както следва:В гардероб - огнестрелно оръжие - ловна карабина и 100 броя боеприпаси за същото огнестрелно оръжие, за чието съхранение е имал издадено разрешително за съхранение, но не е взел необходимите мерки за сигурност и особено мерките предвидени в надлежните правилници, наредби или инструкции. В метална каса - огнестрелни оръжия - три пистолета „Байкал - 442" и 90 броя боеприпаси за посочените пистолети, за което е имал разрешително за съхранение, издадено на търговското дружество „Бенмар" ЕООД - град Бургас, но не е взел необходимите мерки за сигурност и особено мерките предвидени в надлежните правилници. Очаква се Районен съд - Бургас да насрочи дата за провеждане на разпоредително заседание по делото.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

До кат си плащаше данък Приятелство както иСпокойствие никой не го задяваше .Наближиха избори реши сам да участва и спря кранчето и изведнаж му сториха капан . Ще му олекне малко бюджета като си плати на когото досега е плащал и ще му се размине .Вярвам .

10.10.2019 16:32:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.