• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Приведоха ПРО и ПВО в Подмосковието във висша степен на бойна готовност в рамките на учения

Приведоха ПРО и ПВО в Подмосковието във висша степен на бойна готовност в рамките на учения

/КРОСС/ Подразделенията за противовъздушна и противоракетна отбрана в Подмосковието са приведени във висша степен на бойна готовност в рамките на Съвместното учение на обединената система за ПВО на ОНД „Бойно обединение-2015”, съобщи пред ТАСС официалният представител на Въздушно-космическите сили на Русия полковник Игор Климов.

„Съвместното учение на обединената система за ПВО на ОНД „Бойно обединение-2015“ започна с привеждането във висша степен на бойна готовност на войсковите части и подразделенията от войските за ПВО и ПРО от Въздушно-космическите сили, дислоцирани в Московска област“, каза Климов.

Той уточни, че през първия ден от ученията във висша степен на бойна готовност са приведени около 20 войскови части от въоръжените сили на държавите, влизащи в обединената система за ПВО на ОНД.

„Първият етап ще приключи с предислоцирането на личния състав и бойната техника  на страните, участващи в съвместното учение, на полигона „Ашулук“ в Астраханска област, където ще се проведе активната фаза от „Бойно обединение-2015“, добави офицерът.

Ученията ще се проведат на три етапа и ще продължат до 11 септември. Освен Русия, в маневрите ще приемат участие и Беларус, Казахстан, Таджикистан, Киргизстан и Армения. Останалите участници в обединената система за ПВО ще участват като наблюдатели.

Общо в „Бойно обединение-2015“ участват над хиляда военни и повече от 200 единици бойна и специална техника на Въздушно-космическите сили. По-точно, в маневрите ще участват зенитните ракетни системи С-300 „Фаворит“ и С-400 „Триумф“, изтребителите МиГ-29, Су-27, Су-30, прехващачите МиГ-31, фронтовите бомбардировачи Су-24 и Су-34, щурмовакът Су-25, самолети тип Ту-22, хеликоптери Ми-8 „Терминатор“ и друга техника.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Аз пък си спомням 2014 как американските тюленчета от "свръхмодерният" Доналд Кук се изпонасраха в Черно море, ха ха ха ха. Чак в Европа се размириса!!! И то от един (1) руски изтребител!!!!!!! Няма такива смешници като американските тюленчета. Милите те веднага подали рапорт за напускане, ха ха ха. Даже на психолог били, изпитали тежък емоционален и психически стрес нещастниците. Памперсииииииииии...Живи ще ви изядат руснаците. Иджис, миджис, пълни гащи с кафево, ха ха хах ха.

20.08.2015 01:01:28

Анонимен

Страшна ПВО има Русия. Спомням си 1987 г. как един млад Германец им се изплю във физиономията като прелетя от Финландия и кацна на Червения площад/ кръстен веднага на "Шереметиево" 3/ ! Толкоз, никой не е тръгнал да си разваля по-хубавият живот, за да воюва с тези допотопни идиоти ! Но е видно с просто око, че са генетично увредени и мислят само за войни и грабежи на чуждото !

19.08.2015 19:41:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.