• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Андрей Райчев: Всеки задник може да те направи на дармадан, само защото си червен

Андрей Райчев: Всеки задник може да те направи на дармадан, само защото си червен

/КРОСС/Всеки задник може да те направи на дармадан, само защото си червен.

Това заяви по повод доноса на Евгений Михайлов срещу кандидата за генерален секретар на ООН Ирина Бокова социологът Андрей Райчев. В студиото на Нова телевизия той посочи, че 58 държави са получили писмото на българския режисьор.

Евгений Михайлов обясни, че е написал това писмо, защото не е съгласен 26 години след промените децата на бившата номенклатура да продължават да представляват страната и се срамува от това. Той обвини Бокова, че е назначила за свои служители агенти на ДС, сред които Райко Райчев, а това няма да гарантира нейната независимост, тъй като тези хора са били свързани с КГБ. Той обвини още Бокова и за това, че е присъствала на парада на 9 май в Москва, когато останалите държави са бойкотирали Деня на победата заради Крим.

Следващите хиляда години ние няма да имаме такъв шанс - че тя може да стане генерален секретар на ООН, заяви Андрей Райчев. Според него Михайлов няма аргументи срещу Бокова за последните 25 години.

Според Райчев опитите на Кристалина Георгиева да бъде издигната за поста също са част от сценария да бъде провалена не само Бокова, но и България.

Доносът много бързо преминава в друг донос, заяви Райчев по отношение на упреците на Махайлов. Ако сринат кандидатурата на Бокова, то португалският кандидат ще бъде избран, но ако решат да е жена - това ще е Ирина Бокова, заяви Райчев.

Михайлов се уплаши, че заради тези разкрития може да бъде обвинен и в държавна измяна. А в отговор райчев заяви: "Тази логорея на такива хора я слушаме от 90-та година, как сме издържали на такава гнус, не зная".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мао

Това гнусно същество Райчев , вечния стража на статуквото , назначения от КДСарите социолог , вече 26 г. не слиза от екраните с едничката цел да обслужва Кремълските си началници и българските им слуги . От такива гниди малка България е на този хал .

02.08.2016 22:32:10

Не им е приятно на десно-идиотите, когато им казват що за стока са.

02.08.2016 02:33:30

Не им е приятно на каманистите, когато им казват що за стока са.

01.08.2016 13:21:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.