• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Осъдиха Алек Болдуин заради скандал за паркомясто

Осъдиха Алек Болдуин заради скандал за паркомясто

/КРОСС/ Манхатънски съд постанови американският актьор Алек Болдуин да премине курс за контрол на гнева, след като при спор за паркомясто през ноември миналата година, той удари друг паркиращ.60-годишният актьор, известен с превъплъщенията си в ролята на Доналд Тръмп в телевизионното комедийно шоу "На живо в събота вечер", бе осъден за хулиганство, предадоха световните агенции, цитирани от БТА. Болдуин се призна за виновен. Съдът реши Болдуин да заплати глоба от 120 щатски долара и да премине през споменатия курс, след което отново да се яви в съда на 27 март. На влизане в съдебната зала Болдуин мина покрай събралите се репортери, без да коментира. Той носеше тъмен костюм, бяло палто, шал и очила.

Болдуин беше арестуван за на 2 ноември м.г. заради инцидента с мястото за паркиране. Тогава беше обвинен за хулиганство, а на 26 ноември бе призован и се яви в съда .

Навремето Болдуин отрече обвиненията.

"Обикновено не коментирам толкова колосално скалъпени неща като днешната история", написа Болдуин след инцидента в Туитър. "Твърдението, че съм ударил някого с юмрук, заради място за паркиране, е невярно. Искам да заявя това най-официално."Болдуин получи награда "Еми" през 2017 г. за комичните си превъплъщения в ролята на президента Тръмп в телевизионното шоу. Актьорът е известен с избухливия си характер. През 2014 г. бе съдебно призован заради разправия с полицай в Ню Йорк, а през 2011 г. бе свален от самолет, защото отказал да изключи телефона си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.