• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Борисов: Болница "Лозенец" не трябва да е правителствена

 Борисов: Болница "Лозенец" не трябва да е правителствена

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов реагира остро на решението на здравната комисия в парламента, която вчера отхвърли идеята за преструктуриране на правителствена болница "Лозенец" и превръщането й в Национална педиатрия.

Премиерът заяви, че не разбира защо народните представители са отказали болница "Лозенец" да се превърне в Национална педиатрия, каквато нямаме. Според него болницата не трябва да е към Министерски съвет, затова той ще настоява да бъде прехвърлена към Министерство на здравеопазването, защото по думите му, не може той да отговаря за тази болница

Бойко Борисов, министър-председател на България: Държат да остане такава каквато е, нека да остане. Ще сменим нашето решение да не е детска болница, но държа тя да си отиде към Министерство на здравеопазването.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И тук се осра ББ.

15.12.2018 07:31:42

Анонимен

БОЛНИЦА ,,ЛОЗЕНЕЦ ,,ОТДАВНА НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВЕНА . А Е, УНЕВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА ,,ЛОЗЕНЕЦ,, АМА ДЕ АКЪЛ ?

14.12.2018 21:07:13

Анонимен

Бойко има доста неща да разбере, но учудващо е, че нещата не се разбират и от Министъра на здравеопазването! А иначе - разбира се, че Болница Лозенец не трябва да е Правителствена! Министърът се хвърля да разваля една изградена водеща болница с академичен персонал, без да е наясно, какво и как ще се създаде на нейно място - при това, по собствени негови признания. Дайте първо да развалим, а после ще му мислим - това са българските "риформи"!

14.12.2018 21:00:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.