• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

БСП внася проект за мораториум върху лицензирането на нови частни болници

БСП внася проект за мораториум върху лицензирането на нови частни болници

/КРОСС/ ПГ на „БСП за България" внася проекторешение за мораториум върху лицензирането на нови частни болници. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

По думите ѝ това е в резултат на решение на Изпълнителното бюро на БСП. Според нея докато текат проверките на болниците, ще изникнат още нови частни болници. „Затова ние утре внасяме решение за забрана за лицензиране на нови.

„БСП винаги е настоявала за областните и общински болници, за тяхното спасяване, за това да не се прехвърля ресурс и да не се източва такъв към частните", каза Нинова и припомни, че при обсъждането на Бюджет 2018 г. БСП е предложила общински болници да не са търговски дружества. „Дано сега вече да се намери разбиране от другите парламентарни групи и това да се приеме", посочи лидерът на БСП.

Втората тема, по която Нинова заяви, че иска да говори е темата за "Техноимпекс". За целта тя показа документи и постановления за извършени ревизии и проверки на предприятието.

"Заключението е че не са намерени данни за извършено престъпление", посочи лидерката на БСП.

"Не са подавани сигнали - лъжа номер едно. Не са извършвани проверки - лъжа номер две", каза Корнелия Нинова. Нинова попита кой лъже "ГЕРБ защо лъжете за "Техноимпекс" и за Нинова", заяви тя.

По думите й цялостаната идея за ревизия на прехода се свежда до "Техноимпекс". "Истината за идеята им за прехода лъсна. На поканата ми за лидерска среща, на която да вземем политическо решение, изчезнаха яко дим. Получих писмо от Цветан Цветанов, когото не съм канила. Тая партия лидер няма ли, къде е г-н Борисов?Патриотите мълчат. Карадайъ бил в чужбина", каза Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

УХ КАКВА ХУБАВИЦА- БАБА ЖАБА

05.12.2017 20:27:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.