• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Кокаин в стомаха на муле едва не го уби по време на полет

Кокаин в стомаха на муле едва не го уби по време на полет

/КРОСС/Британец, използван като муле за пренос на кокаин по време на полет, едва не загина на борда на самолета. Едно от пакетчетата, които мъжът погълнал, се спукало и предизвикало тревога от първа степен на пътническия самолет, съобщава „Мирър". 48-годишният Колмин Смит пренасял първокачествената дрога от Карибите към Великобритания на борда на полет на компанията „Virgin Atlantic". Преди да излети, той погълнал едно по едно 61 пакетчета дрога с чистота 75%. От летището в Антигуа той се настанил на борда на самолет за лондонското летище „Гетуик".

Скоро обаче му прилошало. Той решил да сподели със стюардесата какво става секунди преди да припадне. Екипажът реагирал незабавно и предприел аварийно кацане на международното летище в Бермуда. Терминалът бил разчистен и медици от местна болница посрещнали пациента.

На Смит му е направена животоспасяваща операция, по време на която в стомаха му са открити 239 грама кокаин на стойност „на дребно" 40 000 британски лири. По-късно изправеното пред съда муле признало, че само за още няколко секунди можел да умре. „След като информирах служителите на полета, в съзнанието си умрях. Почувствах как смъртта идва", разказа той.

Мъжът благодари на Господ и на екипажа за усилията да спасят живота му. „Срещнах много мили хора", заяви Смит.

Той, обаче, трябва да благодари и на щастливата си звезда, че е съден в Бермуда, където наказанието за притежание на наркотици е глоба до 588 лири или 80 дни затвор. Той трябвало да избира между решетките и плащането на 471 лири. Той си платил глобата с помощта на британското посолство и набързо бил депортиран.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.