• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Турският посланик и Бойко Борисов в спор за изучаването на турски език

Турският посланик и Бойко Борисов в спор за изучаването на турски език

/КРОСС/ Недоразумение при откриване на нов завод на турска компания край Кърджали. От трибуната посланикът на Турция поиска по-застъпено изучаване на турски език в България.

Малко по-късно Хасан Улусой обясни, че изказването му е във връзка с нуждите на бизнеса за подготвени кадри в заводите в Кърджали. Премиерът Бойко Борисов. който присъстваше на откриването на предприятието, отговори, че в страната има достатъчно възможности за изучаване на чужди езици.

Пред журналисти Борисов коментира и темата с високата цена на тока за бизнеса.

„Естествено е, че когато е в ремонт единият хилядник да има колебания на борсата, която е 100% в момента свободен пазара. Освен това, времето рязко застудя, хората пуснаха климатиците и печките и това даде тези скокове на борсата", коментира Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този лакей НИКОГА не е могъл да покаже грам съпротива, никога! Този пожарникар с беден речник винаги е коленичил пред "Началниците" и е обслужвал интересите им, само да остане още мъничко на власт, защото е алчен! Никога не е защитил интереса на българският народ. Проблемът ни е, че си го заслужаваме, защото сме безропотни и за нищо не ставаме, щом продължаваме да го търпим, въпреки всичките му простотии, корупция, безвластие и шуробаджанащина.

12.05.2019 17:43:17

Анонимен

Тиквата е "голем петко" само пред медиите! Няма и не смее да спори с турския посланник! Какъв нещастник и страхливец си имаме за премиер!!!

11.05.2019 23:02:14

Анонимен

Колеги, до края на мандата му, за съжаление... Колко други негови колеги от други страни за подобни изцепки сме обявили за "персона нон грата"? Нашето Външно е беззъбо в подобни случаи...

11.05.2019 17:31:35

Анонимен

Този посланик докога?

11.05.2019 16:56:15

българин

Нека турците, идващи с инвестиции у нас, да държат изпит по български....А този посланник да бъдъ обявен за ''персона нон грата''....

11.05.2019 14:25:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.