• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Боян Чуков: Някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище

Боян Чуков: Някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище

/КРОСС/ От сутринта цялата държава се тресе. Бойко Борисов уволнил шофьор от Министерски съвет, който бил паркирал на място за майки с деца в МОЛ. Сутрешните блокове по електронните медии, вестници и сайтове извеждат тази новина като изключително важна за българския народ. Съизмерима с тази, че ГЕРБ отряза финансово БАН. Мисля, че някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище.

Това пише Боян Чуков по повод информацията от от правителствена информационна служба, че премиерът в оставка Бойко Борисов освободил от длъжност шофьор от администрацията на Министерския съвет, за когото е подаден сигнал за неправилно паркиране в столичен мол. Борисов разпоредил проверка, а шофьорът обяснил, че във въпросния ден, без да придружава служител от МС и без да са му възложени служебни задачи, е посетил столичен мол със служебен автомобил и, без да е съобразил, е паркирал на място, определено за майки с деца, и съзнавал, че с извършените нарушения е уронил авторитета и престижа на институцията, в която работи, и поради това желае да бъде освободен от длъжност.

Не вярвам премиерът да е поел и поста началник на Административния отдел в МС. Ако обаче е така, да провери колко шофьори от МС са „настъпили" изпреварвайки непрекъснатата линия по пътищата на България. Да ги уволни и тях! Вместо да се занимава с шофьорите от МС Бойко Борисов да провери дали случайно някой от неговите приближени е назначил своя братовчедка за областен управител. Ако е така, да уволни братовчедката или неговия приближен. Може и двамата. Нали сме против шуробаджанащината, коментира още Чуков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Автора на ферманите е пряко доказателство за провала на здравната реформа!!!

02.12.2016 15:47:48

ЦЕЦО

Интересно ми е защо долупишещите АНОНИМНИЦИ мълчаха и се криеха като мишки когато в България идваха американски политици като Кери, Нюланд и др. и ни диктуваха какво да правим, а сега се правят на защитници на българските интереси ?

02.12.2016 10:54:40

Анонимен

Бояне , пиши за БСП .Безспорно е, че някой лъже. Българското общество трябва да знае кой. Който и да лъже, несъмнено са необходими адекватни действия

02.12.2016 09:21:47

Анонимен

Залозите и ангажиментите които са поели в Москва са огромни. Не се изненадвайте ако Първанов и Слави замислят нещо заедно, ако зад новите антисистемни партии и лидери се разкрият схеми и актьори под руска режисура. Това не мислена схема само в последните месеци, а от поне три години.

02.12.2016 09:10:13

Анонимен

Интересно ми е, какво мисли Чуков за това което се пише като коментари долу

02.12.2016 09:00:55

Анонимен

Нинова трябва да съзнава, че тя излъга в проверяемата част от твърденията. Отначало, при предишното си интервю, се опита да премине с бръснещ полет над темата като внуши, че и в Москва и във Вашингтон е приета и е водила разговори. Контекстът беше, че няма проблем и противоречия между това да е за НАТО и ЕС, едновременно с това да признава Крим и да тръби, че е за премахване на санкциите срещу Русия.. Лъжа е, че била във Вашингтон за среща с когото и да било, а е била на частно посещение. Тоест идеята, че балансира и е независима - кънти на глухо. До този момент има доказан само един вектор в нейната политика и поведение - руския. И един урок по дипломация - който нейните съветници и спестяват - проблемът с непризнаването на Крим не произтича от някакъв примитивен или емоционално натоварен антирусизъм или русофобство, какъвто вероятно е предпочитания жаргон сред хората около Нинова. Проблемът е, че цялата следвоенна система в Европа се гради върху принципа на нерушимостта на границите и опитомяването на национализма в националните граници, като в замяна беше предоставена европейска перспектива на гражданите на Европа. Ако Русия може да анексира Крим и БСП признава това, защо утре Турция да каже, че не признава Лозанския договор, защото ние да не признаем Ньойския договор, защо гърците, румънците, сърбите също да не поискат ревизия на границите си в съответствие с мечтите за минали слави, включително с териториални претенции спрямо нас. И когато тръгнем да се защитаваме - съседите ни могат с пълно право да се позоват на прецедента Крим, в който е имало референдум /нищо, че е в условията на окупация и без международно-правна легитимност/. Ето затова позицията срещу признаването на анексирането на Крим е позиция която не е плод на моментна политическа мода, а е продиктувана от дълбоко осъзнат национален интерес. Не случайно Ердоган и Путин имат общи политически линии на поведение и искат промяна на граници.

02.12.2016 08:59:45

Анонимен

Коритаров определа като "голям проблем" лъжите на Корнелия Нинова относно контактите и с Решетников. И зруги анализаторк намират за проблемна ситуацията със срещите и с руския висш шпионин. Но само това ли е проблема? Проблема е огромен! Защото опира до съд за Нинова и навързаните подобно на нея конспиратори срещу на ионалния интежритет и Конституцията. Проблемът е още по-голям защого опира до необходимостта от стартиране на процедура за импийчмънт на избрания но не встъпил в длъжност президент бившия генерал Радев. Проблема е ужасяващо разрушителен за съществуванего на конституционно установеният в България ред, защото ред държавни институции не предприеха нищо за да пресекат грубото погазване на Закона от лидерката на БСП и ред други замесени в разигравсщият се руски хибриден преврат в България, които си имат имена - Пурванов, Каракачанов, Сидеров, Патриарх Йосиф, Симеон Сакскобурготски, заезно с юедийните и логистични сътрудници. Омаме дълбок морален и юридически проблем с допускането на генерал Радев до поюитиката без да понесе законова отговорност за нарушаване на конституцията забраняваща полититическа дейност на военните на кадрова служба. Имаме ред неьопустими компромиси спрямо извършени от Радев престъпления по служба. Но имамаме и непростимо замесване на избрания Президент в хибридна политическа разработка на руското разузнаване, чиято цел е срещу интересите на Република България. Коя беше силата накарала правозащитните органи и дори министри и министър председателят, да се въздържат от прилагането на Закона към изброените по горе заговорници стещу Конституцията?..Доказването на публично известното е елементарно. Т.е. ако службите и съдебната система са независими и са защитници на Закона, в момента не би трябвало да има политическата криза умишлено предизвикана от чужда агентура, а трявбваше да сме зрители на мегашпионски скандал и поредица от шумни съдебни процеси срещу най-високопосавени политици и генерали. Резултатът от подобна нормална държавническа реакция би бил разпускане на партии, вкарване на политици в затвора и импийчмънт на Радев. От това по-голяма криза здраве му кажи.А сега престъпници и държавни изменници ни занимават с предсрочни избори, чиито резултат е сведен вече до забърканите в руския преврат от самия главен конструктор на стратегическото мероприятие на руския шпионаж в България Решетников. Да ви ги кажа ли резултатите? Питайте Нинова. Тя ще каже дори че Путин лъже.Но факткте не лъжат. Стига да има кой да ги постави на масата пред съда

02.12.2016 08:56:30

Анонимен

Проблемът е, че българина не вижда мръсниците, предателите от БСП и съмишленици и не може да разбере, че Русия попътно към Проливите среща българи, които искат национална свобода и достойнство! БСП нито е българска, нито социалистическа партия - тя е империалистическа руска агентура и нищо повече. Саамият ген. Решетников ни го обясни - няма марксизъм, социализъм има руски държавен капитализъм т.е. фашизъм с всички му допълнения. Какво очаква нашият "зяпащ" глсоподавател да му се плесне в лицето?

02.12.2016 08:53:20

Анонимен

ДО Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р БЪЛГАРИЯ ОТВОРЕНО ПИСМО УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ, УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕМИЕР, „Червеното таке падна, келят се видя.“ Това е опит за буквален превод на турската поговорка „takke düştü, kel göründü“. Припомняме Ви я по повод на отчаяните опити на председателя на БСП г-жа К. Нинова да отрече безспорната руска намеса чрез генерал Решетников – директор на РИСИ, във вътрешната политика на България и в избора ни да бъдем европейска и натовска държава. Скандалът придоби театрални измерения след твърденията на г-жа Нинова, че ген. Решетников лъже за разговорите си с нея. Безспорно е, че някой лъже. Българското общество трябва да знае кой. Който и да лъже, несъмнено са необходими адекватни действия. Освен ако след 27 години от формалното скъсване с комунистическия режим не сме изработили екзистенц минимум демократични рефлекси като нация. Ако лъжкинята е Корнелия Нинова, то въпросът, който стои включително пред избирателите на БСП, е може ли лъжкиня да оглавява партия, която има претенция за властта. А въпросът, пред който е изправено цялото българско общество, е може ли лъжкиня да управлява България. Ако обаче лъжецът се казва Решетников, ние сме изправени пред не по-малко сериозен проблем. Ако вярваме на Корнелия, че лъжецът е Решетников, то какви биха били целите на Решетниковите лъжи пред Царьград ТВ и пред Георги Коритаров в ТВ плюс. Защо му е да лъже, че в разговори с Корнелия Нинова е поставил въпроса за излизането на България от НАТО като въпрос номер две (номер едно е Радев да стане президент) за след парламентарните избори? Тук само ще маркираме някои от възможните изводи. Или става въпрос за имперска арогантност, на която последна грижа са българските марионетки и те могат да бъдат осветявани; или, което е още по-злокобно, осветените затова са осветени, защото не са истинското оръжие в имперските амбиции на Москва, а най-тривиален камуфлаж за прикриване на същинските довереници – крайните националисти от ПФ и Атака, идеолозите на големия енергиен шлем от АБВ, анализаторите от Сараите; или … Спираме с предположенията, защото е безкраен инструментариумът на пропагандната и хибридна война на Путинова Русия срещу България, Балканите, ЕС и НАТО. В прав текст Решетников признава, че Русия има стратегия да отклони България от нейния геостратегически път, като я извади от НАТО. Това е намеса не просто в суверенитета на България, а на НАТО като цяло. Отказвам да мисля, че сме „бездушно стадо“ или „пета колона“ на Москва, за да не предприемем спешен, задължителен, адекватен, демократичен и институционален отпор. Кой да го даде? Премиерът е в оставка, президентът е към края на мандата си. Чуват се отделни анализаторски гласове, но партиите мълчат. Всички вкупом се снишават по тодорживковски пред Кремъл. Националната сигурност на България е тежко застрашена. Едно правителство, което уважава честта и достойнството на своя народ, дължи най-малкото протестна нота до Кремъл, откъдето да се иска отговор на въпроса дали директорът на РИСИ представя официални позиции на Москва. Съобразно отговора минимум Решетников ще е персона нон грата, без възможност за февруарски или августовски посещения в нашата страна. Къде такава смелост в правителство, което, вместо да се превърне в институционален гарант за националната сигурност на страната, подава оставка. 43-ят Парламент обаче не може да абдикира. Той може да бъде разпуснат едва след като изясни този скандал чрез своя конституционен инструментариум. Най-надеждният инструмент на Народното събрание е Анкетна комисия, която да проучи всички обстоятелства около „спора“ Решетников - Нинова. Защото, независимо кой е лъжецът, българските граждани заслужават яснота по казуса и условия за информиран избор на предстоящите парламентарни избори. Избори в „мътни води“ ще имат опасен резултат в полза на политически сили, готови раболепно да изпълнят и втория етап от сценария за изваждането на България от НАТО, определен в интервюто на Решетников пред Царьград ТВ като „въпрос втори“. Нека партиите (без БСП, крайните националисти, ДПС и АБВ), които биха получили проучвателен мандат за съставяне на правителство, да се замислят за този огромен риск за националната сигурност на България, преди да го върнат. ЛЮТВИ МЕСТАН

02.12.2016 08:50:49

Анонимен

ДО Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р БЪЛГАРИЯ ОТВОРЕНО ПИСМО УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ, УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕМИЕР, „Червеното таке падна, келят се видя.“ Това е опит за буквален превод на турската поговорка „takke düştü, kel göründü“. Припомняме Ви я по повод на отчаяните опити на председателя на БСП г-жа К. Нинова да отрече безспорната руска намеса чрез генерал Решетников – директор на РИСИ, във вътрешната политика на България и в избора ни да бъдем европейска и натовска държава. Скандалът придоби театрални измерения след твърденията на г-жа Нинова, че ген. Решетников лъже за разговорите си с нея. Безспорно е, че някой лъже. Българското общество трябва да знае кой. Който и да лъже, несъмнено са необходими адекватни действия. Освен ако след 27 години от формалното скъсване с комунистическия режим не сме изработили екзистенц минимум демократични рефлекси като нация. Ако лъжкинята е Корнелия Нинова, то въпросът, който стои включително пред избирателите на БСП, е може ли лъжкиня да оглавява партия, която има претенция за властта. А въпросът, пред който е изправено цялото българско общество, е може ли лъжкиня да управлява България. Ако обаче лъжецът се казва Решетников, ние сме изправени пред не по-малко сериозен проблем. Ако вярваме на Корнелия, че лъжецът е Решетников, то какви биха били целите на Решетниковите лъжи пред Царьград ТВ и пред Георги Коритаров в ТВ плюс. Защо му е да лъже, че в разговори с Корнелия Нинова е поставил въпроса за излизането на България от НАТО като въпрос номер две (номер едно е Радев да стане президент) за след парламентарните избори? Тук само ще маркираме някои от възможните изводи. Или става въпрос за имперска арогантност, на която последна грижа са българските марионетки и те могат да бъдат осветявани; или, което е още по-злокобно, осветените затова са осветени, защото не са истинското оръжие в имперските амбиции на Москва, а най-тривиален камуфлаж за прикриване на същинските довереници – крайните националисти от ПФ и Атака, идеолозите на големия енергиен шлем от АБВ, анализаторите от Сараите; или … Спираме с предположенията, защото е безкраен инструментариумът на пропагандната и хибридна война на Путинова Русия срещу България, Балканите, ЕС и НАТО. В прав текст Решетников признава, че Русия има стратегия да отклони България от нейния геостратегически път, като я извади от НАТО. Това е намеса не просто в суверенитета на България, а на НАТО като цяло. Отказвам да мисля, че сме „бездушно стадо“ или „пета колона“ на Москва, за да не предприемем спешен, задължителен, адекватен, демократичен и институционален отпор. Кой да го даде? Премиерът е в оставка, президентът е към края на мандата си. Чуват се отделни анализаторски гласове, но партиите мълчат. Всички вкупом се снишават по тодорживковски пред Кремъл. Националната сигурност на България е тежко застрашена. Едно правителство, което уважава честта и достойнството на своя народ, дължи най-малкото протестна нота до Кремъл, откъдето да се иска отговор на въпроса дали директорът на РИСИ представя официални позиции на Москва. Съобразно отговора минимум Решетников ще е персона нон грата, без възможност за февруарски или августовски посещения в нашата страна. Къде такава смелост в правителство, което, вместо да се превърне в институционален гарант за националната сигурност на страната, подава оставка. 43-ят Парламент обаче не може да абдикира. Той може да бъде разпуснат едва след като изясни този скандал чрез своя конституционен инструментариум. Най-надеждният инструмент на Народното събрание е Анкетна комисия, която да проучи всички обстоятелства около „спора“ Решетников - Нинова. Защото, независимо кой е лъжецът, българските граждани заслужават яснота по казуса и условия за информиран избор на предстоящите парламентарни избори. Избори в „мътни води“ ще имат опасен резултат в полза на политически сили, готови раболепно да изпълнят и втория етап от сценария за изваждането на България от НАТО, определен в интервюто на Решетников пред Царьград ТВ като „въпрос втори“. Нека партиите (без БСП, крайните националисти, ДПС и АБВ), които биха получили проучвателен мандат за съставяне на правителство, да се замислят за този огромен риск за националната сигурност на България, преди да го върнат. ЛЮТВИ МЕСТАН

02.12.2016 08:50:48

Анонимен

ДО Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р БЪЛГАРИЯ ОТВОРЕНО ПИСМО УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ, УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕМИЕР, „Червеното таке падна, келят се видя.“ Това е опит за буквален превод на турската поговорка „takke düştü, kel göründü“. Припомняме Ви я по повод на отчаяните опити на председателя на БСП г-жа К. Нинова да отрече безспорната руска намеса чрез генерал Решетников – директор на РИСИ, във вътрешната политика на България и в избора ни да бъдем европейска и натовска държава. Скандалът придоби театрални измерения след твърденията на г-жа Нинова, че ген. Решетников лъже за разговорите си с нея. Безспорно е, че някой лъже. Българското общество трябва да знае кой. Който и да лъже, несъмнено са необходими адекватни действия. Освен ако след 27 години от формалното скъсване с комунистическия режим не сме изработили екзистенц минимум демократични рефлекси като нация. Ако лъжкинята е Корнелия Нинова, то въпросът, който стои включително пред избирателите на БСП, е може ли лъжкиня да оглавява партия, която има претенция за властта. А въпросът, пред който е изправено цялото българско общество, е може ли лъжкиня да управлява България. Ако обаче лъжецът се казва Решетников, ние сме изправени пред не по-малко сериозен проблем. Ако вярваме на Корнелия, че лъжецът е Решетников, то какви биха били целите на Решетниковите лъжи пред Царьград ТВ и пред Георги Коритаров в ТВ плюс. Защо му е да лъже, че в разговори с Корнелия Нинова е поставил въпроса за излизането на България от НАТО като въпрос номер две (номер едно е Радев да стане президент) за след парламентарните избори? Тук само ще маркираме някои от възможните изводи. Или става въпрос за имперска арогантност, на която последна грижа са българските марионетки и те могат да бъдат осветявани; или, което е още по-злокобно, осветените затова са осветени, защото не са истинското оръжие в имперските амбиции на Москва, а най-тривиален камуфлаж за прикриване на същинските довереници – крайните националисти от ПФ и Атака, идеолозите на големия енергиен шлем от АБВ, анализаторите от Сараите; или … Спираме с предположенията, защото е безкраен инструментариумът на пропагандната и хибридна война на Путинова Русия срещу България, Балканите, ЕС и НАТО. В прав текст Решетников признава, че Русия има стратегия да отклони България от нейния геостратегически път, като я извади от НАТО. Това е намеса не просто в суверенитета на България, а на НАТО като цяло. Отказвам да мисля, че сме „бездушно стадо“ или „пета колона“ на Москва, за да не предприемем спешен, задължителен, адекватен, демократичен и институционален отпор. Кой да го даде? Премиерът е в оставка, президентът е към края на мандата си. Чуват се отделни анализаторски гласове, но партиите мълчат. Всички вкупом се снишават по тодорживковски пред Кремъл. Националната сигурност на България е тежко застрашена. Едно правителство, което уважава честта и достойнството на своя народ, дължи най-малкото протестна нота до Кремъл, откъдето да се иска отговор на въпроса дали директорът на РИСИ представя официални позиции на Москва. Съобразно отговора минимум Решетников ще е персона нон грата, без възможност за февруарски или августовски посещения в нашата страна. Къде такава смелост в правителство, което, вместо да се превърне в институционален гарант за националната сигурност на страната, подава оставка. 43-ят Парламент обаче не може да абдикира. Той може да бъде разпуснат едва след като изясни този скандал чрез своя конституционен инструментариум. Най-надеждният инструмент на Народното събрание е Анкетна комисия, която да проучи всички обстоятелства около „спора“ Решетников - Нинова. Защото, независимо кой е лъжецът, българските граждани заслужават яснота по казуса и условия за информиран избор на предстоящите парламентарни избори. Избори в „мътни води“ ще имат опасен резултат в полза на политически сили, готови раболепно да изпълнят и втория етап от сценария за изваждането на България от НАТО, определен в интервюто на Решетников пред Царьград ТВ като „въпрос втори“. Нека партиите (без БСП, крайните националисти, ДПС и АБВ), които биха получили проучвателен мандат за съставяне на правителство, да се замислят за този огромен риск за националната сигурност на България, преди да го върнат. ЛЮТВИ МЕСТАН

02.12.2016 08:50:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.