• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Борисов ядоса Богомил Бонев

Борисов ядоса Богомил Бонев

/КРОСС/ Богомил Бонев захапа лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Повод за гнева на бившия вътрешен министър стана коментар на Борисов от вчера по повод изказване на председателя на ДСБ Радан Кънев.
Вчера Борисов заяви, че ГЕРБ са минали през гонения с една единствена цел - партията да бъде унищожена и на нейно място да дойде Реформаторският блок.
„Защо Радан Кънев не отиде да пита Цветанов, да ме пита мен колко пъти съм бил в прокуратурата през тази година и три месеца - над 15 пъти. Защо не дойде тогава да ни каже кой е избрал главния прокурор или ВСС? Защо тогава мълча, а сега, понеже му е политически изгодно, иска да ни сложи вини", попита председателят на ГЕРБ. По думите му Висшият съдебен съвет (ВСС) беше избран с консенсус от всички партии, които бяха в парламента. „Така се избира, а ВСС си избра възможно най-добрия кандидат за главен прокурор след конкурс.
Слушам един виден реформатор днес да се упражнява по наш адрес. Когато беше Костинброд, когато повдигаха обвиненията срещу Цветанов, когато мен ме разкарваха, както и всички министри на ГЕРБ, по прокуратурата, той мълчеше като риба. Сега станал голям защитник на демокрацията. Точно обратното - ние и тогава си мълчахме, и сега си мълчим, защото съдебната система трябва да е абсолютно спокойна при взимането на решения, дори когато са и срещу нас", каза в Стара Загора Бойко Борисов.
„Две лъжи на куп. Ако беше вярно първото, сега щяхте да лъжете за второто от една по-различна гледна точка , при която свободата се вижда отвън, през прозорец с решетки. И нещо за поука - да те викат за свидетел не означава гонене и репресия. Да кажеш на разпит истината е законово задължение и граждански дълг. Който си е останал неизпълнен, уви", написа във Фейсбук във връзка с думите на Борисов Богомил Бонев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.