• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Хипнотизатор

Хипнотизатор

/КРОСС/ Премиерът в оставка се оплете между светлия си пример, тревоги за служебното правителство и загриженост за управлението на страната. С дълбока въздишка ни иде да речем: ай, сиктир!

Къде бяхте допреди няколко месеца, когато с игрички на коалицийки експериментирахте в държавата с кабинет на малцинството? Добре било така. Видяхме докъде ни докарахте.
Защо се кахъри Борисов, че БСП не участва в съставянето на служебния кабинет? Как Радев щял да се справи сам?! Че тревожеше ли се Борисов, когато Плевнелиев редеше служебни кабинети? Не, щото дерибействаше и сочеше с пръст Той.

Каква му е драмата, че Румен Радев от военен станал президент? Че нали и той от пожарникар стана премиер? А-а-а, трябвало да има борд. Иначе не можело. И кои бяха в борда на Борисов? Премиерът в оставка посочи неотдавна, че бордът си имал дори и министри - Нона Караджова, Росен Плевнелиев, Трайчо Трайков... Тоз принцип ли да следва и занапред държавата?

Що ни баламосват с приказки за коалиции? От сутрин до вечер БСП и ГЕРБ, ГЕРБ и БСП. Нека минат изборите. На Борисов (вече) не му трябвали размити коалиции. Че какви ги чини тогаз Цветан Цветанов? Кои партийни членове ще допитва с кого ГЕРБ да участват на избори и да се коалират? Кого да слушаме? Борисов, който въртоли за правителство на малцинството. Цветанов, който сега узря да пита съпартийците си с кого да се коалира. Или Владислав Горанов, който реве за избори до дупка.

Що не си огледат парцелите в партията и извън нея? Борисов за два мандата във властта така и не научи имената на някои от депутатите си, бъркаше до последно фамилията на кандидата си за вицепрезидент и се биеше в гърдите, че среща министрите по пътищата. Някой май дърпа килимчето на Бащицата в собствената му къщичка. И лекичко го хързулва. Най-добре е Б.Б. да се огледа и ослуша за Цв.Цв., а след това да бере грижа за държавата. И да си вярва, че всичко, което прогнозира, се случва.

Аман от хипнотизатори!

Автор: Ина Михайлова, Дума

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо във коментарите всичко е оцветено в синьо или червено? Аз искам честни политици, работещи за България! А не крадци и далавераджии - независимо дали са сини или червени!

19.01.2017 18:18:12

Иван Иванов

Ееееейййй, може ли една "червена подлога" от Дума да не оплюе един човек който наистина се е постарал нещо да направи, макар и да има дефекти? Имали човек без дефекти освен "уникално съвестните и морално чисти другари" от партията? Няма да се научите хамелеони такива да оценяте по достойнство, а винаги плюете срещу по кадърните за да изпъкнете с некъдърноста си!!!

19.01.2017 13:31:00

Анонимен

ИЗВАДИ СИ ЛИЦЕТО ОТ ЗАДНИКА НА БОРИСОВ И СЕ ОГЛЕДАЙ МАЛКО ВЪВ ВАЩТЕ ЗАДНИЦИ И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО СА ОСРАНИ

19.01.2017 07:34:25

Анонимен

Гледайте си ващте другаре и другарки, щото ама хич не са цвете за мирисане. ИМАЩЕ ЕДИН, КОЙТО НЕ ЗНАЕШЕ МИНИСТРИТЕ СИ,А МУ ГИ ПИШЕХА НА БЕЛЕЖКИ. АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ПАРТИЯТА СИ ОТИВА ОТ ВЛАСТА. НЕ СМЕ С КЪСА ПАМЕТ И ПОМНИМ

19.01.2017 07:32:47

ЦЕЦО

Някой вярва ли на приказките на Борисов и Цвъки.Те разтварят чадър над всеки гебаджия,а Мамения е кихал и много кинти,освен това знае и много неща може да пропее.

18.01.2017 21:45:00

Анонимен

Защо ГЕРБ разтваря чадър над корумпираните си кметове? Нали при най-малко съмнение щеше да ги изключва? (ГЕРБ застава зад Тотев, когото съдът отстрани за ощетяване на общината с 1 милион лева!)

18.01.2017 19:28:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.