• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Борисов се върна в мрежата

Борисов се върна в мрежата

/КРОСС/След няколко дни "информационно затъмнение" в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на линия. 

Явно на опонентите ми много им преча и се опитват да създават цензура и тук, но аз благодаря на екипа на Фейсбук, че реагира и ми възстановиха профила отново, написа в първия си пост днес Борисов. Лидерът на ГЕРБ спази традицията си и публикува част от изказването си в НС.

Днес в парламента ясно казах, че ако не спечелим тези избори и нямаме пълно мнозинство, трябва отново БСП и ДПС да управляват - същите, които неморално, без никакво право управляваха една година и доведоха държавата до катастрофа. Ако ГЕРБ няма 121 депутати, ще бъде опозиция, потвърди Борисов за трети път днес - пред Нова, в кулоарите на парламента и сега във Фейсбук. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

луд умора нема

Бойко живее в паралелна Вселена, затова ние, обикновените хора, не го разбираме

23.07.2014 13:24:31

луд умора нема

Бойко не боледува – затова намери министъра на здравето на разклона, където беше спрял колата, за да се изходи. Бойко не излиза в отпуска – затова се кара на държавните служители, които са като него. Това, което е позволено на царя, не е позволено на слугата. Бойко иска министърът на икономиката да е послушен – затова си избра Трайчо.

23.07.2014 13:24:14

луд умора нема

Бойко е съдружник с хора, по-известни с псевдонимите си. Той обяснява, че били имали фирми някога, за „да оправят каратето“, но никой не се досеща да провери дали и в момента няма участие във фирми. Бойко има особено чувство за чест – той иска да е приятел с всички, което не е възможно, освен ако си безчестен. Бойко е некултурен, затова си избра Вежди Рашидов за министър на културата – защото скулптурът е известен също като него, а и навремето беше шамаросал някакво полицайче пред общината, т.е. е ербап.

23.07.2014 13:23:57

луд умора нема

За Бойко Вселената започва с неговия дом и завършва с футболния мач по телевизора. Бойко не знае как се управлява кметство, министерство или министерския съвет, но затова хората го обичат – защото всеки българин си мисли, че най-лесно от всичко е да си премиер. Бойко не разбира от финанси, затова си е избрал Симеон Дянков – защото и той нищо не разбира. Бойко няма кадрова политика, затова в ГЕРБ се качиха много хора, които за нищо не стават.

23.07.2014 13:23:35

луд умора нема

За Бойко не важат нито природните, нито моралните закони. За него е напълно нормално сутринта да иска да сваля ДДС-то, на обяд да го качва, а вечерта да се цъкли и да се прави на ни чул, ни видял. За Бойко е нормално да праща SMS-и на журналистките, които го обслужват, за да им се кара, че малко пишат за него. За Бойко е естествено да говори грубиянски, недодялано, с половинчати фрази….

23.07.2014 13:23:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.