• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Борисов: Вкарваме закон за 1 лев партийна субсидия на глас

Борисов: Вкарваме закон за 1 лев партийна субсидия на глас

/КРОСС/ Взехме решение на МС, издадохме постановление, входирахме го в парламента, сутринта се събрах с групата, за да го защитят. Вкарваме закон за 1 лев субсидия. Да видим как ще се оправят партиите". Това обяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Народното събрание.

„Няма да търпя повече върху ГЕРБ да се упражнява който и да е. Това влиза в парламента, надявам се всички да го подкрепят. Парите, които ще се спестят, ще се дадат за строителството на детски градини и ясли", заяви Борисов.

Намаляването на партийните субсидии на 1 лев на глас означава 11 пъти по-малко, отколкото е по закон и 13 пъти по-малко от това, което партиите са взимали през последните години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А ЗАЩО ЛИЦЕМЕРИЕТО ОТ БСП ГИ НЯМА.

06.06.2019 15:04:47

Комисаря

Партия ГЕРБ е живото доказателство , че партийната субсидия не влияе на мафията и лобизма и при законодателството!Най-добре е до като мафията в лицето на Борисов командва в България субсидиите да се премахнат!Те така или иначе ще крадат както до сега, поне Държавата да не им дава доброволно пари!

06.06.2019 12:10:49

Вачев

Защо чак сега? 3,5 милиона българи гласуваха преди повече от 2 години за тази промяна! Защо до сега ограбвате държавата? Която партия не може да се издържа от членски внос, значи няма представителство и да се закрива! Партиите се превърнахте в хрантутници на гърба на народа! Че и надвземали субсидии! Връщайте надвзетото от 2001 година насам! Мафия!

06.06.2019 09:46:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.