• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Премиерът Борисов: Жалко е Тройната коалиция да говори за борба с корупцията

Премиерът Борисов: Жалко е Тройната коалиция да говори за борба с корупцията

/КРОСС/ Няма да се сравняваме с чеверме социалистите, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на отчета на гражданския диалог „Европа в нашия дом". Не ги обиждам, цитирам Иво Христов, но не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти,
„Явно паметта на хората е къса, а се надявам, че не е", коментира той. „БСП разчита на късата памет, сега цялата Тройна коалиция говорят за борба с корупцията в един прекрасен Южен парк", каза Борисов. „Те говорят, че ГЕРБ трябва да бъде заличен, така както заличиха СДС, за да остане само БСП", допълни той. „Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст", заяви премиерът. „Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят", посочи той.

Борисов говори и за инфраструктурните проекти, и за развитието на образованието.

360 млн. лева увеличение на учителските заплати сме предвидили за догодина. Бързо да се провери състоянието на всички училищни автобуси съм възложил на Вълчев, обяви министър-председателят. Тук може да се разчита на 20 млн. лв. и още толкова за интерактивно обучение. В природните науки изоставаме, коментира премиерът.Ударно ще довършим пътя Шумен-Търговище. Мездра-Ботевград на Нанков съм разпоредил до 2-3 седмици да е готово да стартира трасето, добави Борисов.

Ако има автокрация, как всички тези скандали цял ден не спират, апартаменти, къща, тераса, сауна, баня? От сутрин до вечер. Ако няма свобода на медиите как това ще се случва? Как след всичките тези скандали демокрацията си работи, каква автокрация? Пред кого автокрация?, попита Бойко Борисов. Когато върховният главнокомандващ призовава генералитета да не стои безропотно, това не е ли диктатура? Много са изнервени. Ние сме наложили стандарта - виновните си подават оставката, допълни той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Така е със старческото малоумие - почваш да се сещаш за неща станали в миналото или да забравяш какво става около теб. Едва ли Симион СаксКу и Доган много се виждат с БСП или пък ходят по седенки заедно. Ако преди повече от 10 години са правили нещо заедно, то те бяха наказани от хората и ти се довериха на теб. А ти какво направи? Предаде ги. Сега твоите хора - съпартийци, бизнес партньори от прокуратурата, съда, твоите кметове - май са откраднали близо милиард само за имоти и лимозини. То май ще излезе, че наистина, че крадете по 10 милиарда на година.

21.04.2019 09:44:07

Анонимен

То вярно, че надъхва своите, ама пак си е глупаво изказване. Имаше един момент в началото на политическото му присъствие, когато глупостта на Боко беше забавна. За кратко, обаче. Това което два гербера и Сие направиха с България си е страшно. Алчни политици, крадливи администратори, неграмотни младежи и идиотизъм като норма на поведение. И на върха-премиер, тичащ след събитията и бъркащ се на институциите. Това нещо така и не разбра, че задължението му и е да изгради функционална система, да зададе критерии и да контролира. Не да поправя грешки, а да не ги допуска. Не че е поправил някоя. Последните години живеем в условия когато един проблем престава да е актуален не защото е решен, а защото инфото за нов проблем го измества.

21.04.2019 07:37:59

Свиленов

Наистина по градовете герберите правят но-градинки и чешмички а младите се изнасят и изнасят.Въпроса е-защо не се правят макар и малки цехове или общински заводи младите да си остават по места и да има работа поне за тях ! И хал хабер си нямат какво става но далеч от жълтите павета ! Нямало безработица-ми как ще има като младите ги няма и се изнасят имало много работа но в три четири града, а в другите ?Хората отдавна са го казали-след лов и риболов , и преди избори най много се лъже, и те така !!!!

21.04.2019 07:15:27

Анонимен

...се изказа пожарникарят с невероятните му управленски „успехи”. Някога да сте чували Боеко да е виновен??? При затруднение Той винаги вади старата дъвка - Бсп, щото мрази неудобните въпроси.

21.04.2019 00:07:50

Анонимен

ЧУВСТВАТА СА ВЗАИМНИ

20.04.2019 23:43:15

Анонимен

ИМА И ТЯ Е И В ТЕБ.

20.04.2019 20:40:41

Анонимен

Щото при тебе въобще няма корупция...

20.04.2019 19:19:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.