• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Иво Инджев: Около Борисов виреят само слънчогледите, обърнати към него

Иво Инджев: Около Борисов виреят само слънчогледите, обърнати към него

/КРОСС/Борисов има два хода - или да направи, или да не направи правителство.

Ако направи, ще има тежки последици. Ако не направи - трябва да прехвърли цялата отговорност върху другите. Това коментира социологът Кольо Колев в ефира на Нова телевизия.  Верният ход на Борисов, според него, би бил да смени начина си на мислене.

Това, което ще стане днес, не се решава на Съвета на старейшините на ГЕРБ, а в една единствена глава, тази на Борисов, смята социологът. Очевидно властта трябва да се сподели, но това била безумна задача и затова сега се мимикрирало, за да се демонстрира т.нар. национална отговорност.

Борисов не търпи чуждо мнение, категоричен бе и Иво Инджев в коментара си.  Според него всичко се решава еднолично от лидера на ГЕРБ. Борисов си е решил какво да бъде. Само че ще го поднесат под някаква колективна форма, смята журналистът.  Според него около Борисов виреели само слънчогледите, обърнати към него.

Според Иво Инджев обаче, когато си едноличен собственик, трябва да се понесе еднолична отговорност.

Какви са възможностите пред Борисов според Кольо Колев и Иво Инджев?

Според Колев ГЕРБ не искали като партньор Реформаторския блок, защото виждали в него бъдещия си гробокопач.

Не изключвам Борисов да се изнерви и да тръгне към нови избори, но това не е добър ход, каза още Колев.

Няма комбинация ГЕРБ-ПФ-РБ, имитира се дейност. Мисля, че по-скоро западните съюзници съветват Борисов да направи голяма коалиция с БСП и АБВ, отколкото Москва, смята Иво Инджев.

Ако избере да се съюзи с големите партии - БСП и ДПС, тъй като „само с тях може в един тъпоъгълен триъгълник да се съюзи", той ще се оправдае за това с благото на обществото и с изискванията на европейските съюзници, коментира журналистът.

Реформаторският блок винаги е бил неглижиран, а от 8-те партии РБ е единствената, която се различава от останалите, каза още той.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И все пак..тази държава България скоро няма да има светло бъдеще...щом над 1 милион са гласували за човек известен единствено с : мафиотско минало, съмнително настояще, щуробаджинащина, простотия, нарцисизъм, въпиюща некомпетентност и зашеметяваща арогантност.

20.10.2014 15:41:45

Анонимен

Работа има и за тези наследници на "ония", край чиито лобни места се снима Тиквуня с черното борсалино и палтото от изкуствена кожа. Хич не са малко?!

20.10.2014 15:21:22

Анонимен

Влизаме в период на предсказаното от Севрюкова. Всеки сам определя отговорностите си. Ако егото му е по - силно то чувството за опасност, то ще направи правителство, а ако не, то точно заради това предсказаното ще се случи. При всички случаи обаче, това е неминуемо, а после следва възход. И опасността не идав толкова от ДПС и ИДИЛ, а от "емигрантите", създавани от конфликтите, подклаждани от САЩ.

20.10.2014 12:06:35

Анонимен

Ако Среетен Йосич си свърши работата ще има много кюспе за олио!

20.10.2014 09:30:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.