• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борисов: Лошо ни удариха с апартаментите, трябва ни голяма обица на ухото

Борисов: Лошо ни удариха с апартаментите, трябва ни голяма обица на ухото

/КРОСС/ Изборите за Европейски парламент винаги са минавали под мотото, че Брюксел е далеч от България, а ние избираме едни скъпо платени чиновници. Само, че за пакета "Мобилност" месеци наред работа, чартъри, камиони, депутати, протести, митинги... накрая двама, излъчени от България евродепутати не отиват на гласуване.Това заяви Бойко Борисов при представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за ЕП.

"Андрей Новаков спа в камион, за да е там, а българи отрязаха главата на превозвачите ни. Резултатът какъв е? Не искам просто да говоря за опонентите ни от ляво. Те не са ми интересни. Какви ли не реклами си пускаха. Повече ме е яд за тези, които казват, че са в дясно
и се борят за един или двама евродепутати и цялата им кампания ще бъде против нашия съюз със СДС. Те не се бият с БСП. Те ще имат за задача не да изпратят много депутати или да управляват, а да рушат нашият съюз, за да върнат БСП и ДПС на власт. Техните симпатизанти не ги ли питат какво ще правят, ако ГЕРБ и СДС бъдат свалени?", запита Борисов.

Не ни интересува какво ще приложат в кампанията. То е ясно. Лошо е, когато ни хванат в грешка. На конференцията говорих, сега пак ще ви кажа. За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са никакъв проблем. Те са свикнали да живеят в резиденции и държавни
жилища от 9 септември до ден днешен. Никой не им ги взе. Те затова не могат да почустват какво се е случило. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото. Нямам съмнение, че нашата листа е по-добра от всяка една", отсече премиерът.

Между другото на Томислав Дончев речта ме впечатли. Не съм свикнал да говори партийно, вметна многозначително Борисов. Той подчерта: С всичките си грешки все още сме първа политическа сила. Искам хората да видят, че дори когато грешим, си понасяме наказанията и си взимаме забележка и повече не го допускаме. Който не работи, не греши. "Който няма грехове, нека хвърли първия камък", Господ го е казал", заяви Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е, не може да връщаш и да надграждаш ВСИЧКИ тоталитарно-потиснически елементи на милиционер-социализма на Тато до мутро-милиционер-КОМУНИЗМА на БОКо, и да не си направиш паметник ПРИЖИВЕ! Пък и нали щели да го трепят по интернет - шубето от възмездие за осъзнатите си многохилядни прегрешения към хората в България е ОГРОМНО!

01.04.2019 13:43:13

Анонимен

Простотията е в центъра на снимката!

01.04.2019 01:21:12

Анонимен

Простотията е безкрайна. Дано българите да го осъзнаят най-после. 30 години са дълъг срок, а последните интензивни 10-тина са похлупака...Народе!!!!! Вече минахме през голямото изтрезняване и демократичния махмурлук.....Време е да прогледнем.

31.03.2019 20:40:46

Анонимен

Малко ви е да ви удрят, за пребиване сте. Кучко!

31.03.2019 16:47:15

Анонимен

Не да ви ударят, а да ви разстрелят предатели

31.03.2019 15:56:14

Анонимен

Помияри

31.03.2019 15:54:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.