• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Борисов постави главата си под гилотината. Полезни ходове вече няма

Борисов постави главата си под гилотината. Полезни ходове вече няма

/КРОСС/ Александър Симов във Фейсбук:

Борисов вече е обречен. Сам постави главата си под гилотината.

Така се получава, когато слушаш Иван Кръстев, който е голям майстор на разтърсвщите статии, но е с нула процента успеваемост в реалната политика, а външният ти министър е запознат с дипломацията, колкото телевизионна врачка с медицината.

Митов официално призна, че няма вариант за оттеглянето на Бокова. А не виждам и нито една причина Бокова да се оттегли сама, защото тя беше като плувец с камък на шията (името на този камък е "правителство") и постигнатото от нея е рекордно.

Номинацията на втори български кандидат ще бъде разглеждано не като морален акт както си го представят местните луди, а като върховна интрига срещу всички останали участници. По същество кабинетът действа като съучастник на небългарски кандидатури и в пълна зависимост от чужди интереси. Това е танц с голи ходила върху остър бръснач.

Полезни ходове вече няма, the shit hit the fan и пръските са се посипали върху всички участници в позора.

Бойко Борисов винаги се е дънил на международно ниво, но сега издънката е кататастрофална. Собствените му съюзници, тези, които го върнаха на власт, ще се обърнат срещу него, когато стане ясно, че въжето се е затегнало около шията. Те ще са първите, които ще хвърлят съчки в огъня и ще се хилят гръмогласно, когато замирише на препечено месо. Интересно ми е обаче и друго - ако Кристалина получи гласът на Русия (знам ли, този пост лесно може да бъде обект на сделка), това означава ли, че Кремъл пак триумфира? :)))))

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

бг

Драги Сашко, ти си срам и позор, и резил с твоите русоробски пристрастия, айде с чемоданчето и Боковица - та в Сибир!

29.09.2016 09:59:39

Анонимен

Има такъв вариант, но ако го направят руснаците все едно биха признали, че К.Г. е наистина двоен агент - на ЦРУ и КГБ., а такава грешка не вярвам да правят.

29.09.2016 09:44:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.