• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Овчаров: Проблемите в енергетиката и оръжейните заводи онагледяват модела „Борисов 3”

Овчаров: Проблемите в енергетиката и оръжейните заводи онагледяват модела „Борисов 3”

/КРОСС/ "Бях предвидил, че "Росатом" ще ни осъди за АЕЦ „Белене" и го обявих публично. Заявих, че реакторите ще бъдат закарани в Банкя и ще ги сложат като паметници на глупостта. Борисов след това мое изказване заяви: "Овчаров да внимава". Това заяви в предаването „Тази сутрин" бившият енергиен министър Румен Овчаров.

"Последва ровене по папките за „Белене", после повдигане на обвинение за Бобов дол. Прокуратурата беше написала, че се плаща концесионна такса за Бобов дол, а тя беше отпаднала", допълни Овчаров.

"Случаите „Емко" и „Кумгейт" са тясно свързани. Това е моделът на управление на Борисов 3. Проблемът не е „Емко", а „Дунарит" като стана ясно, че той ще става собственост на Емилиян Гебрев", коментира нашумелия случай бившият енергиен министър и допълни: „Авионамс" беше взет за жълти стотинки, КТБ лошо се осребрява. Това е моделът "Борисов".

"Има абсолютна безнаказаност за хора като Делян Добрев. ГЕРБ управлява от доста време и решиха, че когато те управляват, хората са глупаци".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Щом не го закачат за извършени престъпления според Вас, по долу коментиралите, то има две положения - или няма чак такива престъпления или ръководната върхушка в момента е така потънала в такива, че няма как да го пресира щото ще излязат наяве нейните в десетки пъти по-големи далавери. Това е, опитвам се да гледам безпристрастно.

14.10.2017 22:20:38

Анонимен

Румен Овч. е мутрата, която в съдружие и със съдействието на престъпните руски господари потопи българската енергетика и България! Престъпленията на този изрод са неизчислими и би било в реда на нещата да се потърси в бъдеще отговорност от институциите, които го подминаваха и не разследваха! Българите трябва да се вземат в ръце !

13.10.2017 22:06:00

Анонимен

Умни мисли, но ще бъде справедливо и Дългият инкасатор да бъде разровен! Сигурна съм, че ще усмърди Софийското поле !

13.10.2017 11:15:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.