• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Румен Радев: Борисов указва на прокуратурата кого да размаже

Румен Радев: Борисов указва на прокуратурата кого да размаже

/КРОСС/ Президентът Румен Радев атакува остро премиера Бойко Борисов във връзка със скандала с подслушването, в който беше въвлечен държавният глава. Преди няколко дни Борисов заяви, че "някой се омазал" със СРС-тата на президента и категорично отрече всякаква лична отговорност.

Радев обаче днес го обвини персонално: "Той се опитва да прехвърли отговорността за послушването на друг, както прави винаги – ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели, указва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е ангажирана и впрегната да респектира несъгласните българи".

"За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода", заяви Радев. В този период Борисов оглавява охранителната фирма "Ипон".

Според президента Борисов трябвало да се страхува да остане на власт заради "скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство, ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости". "Драмата на г-н Борисов е, че този път осъзнава факта, че номерът с пречистване чрез подаване на оставка няма да мине, защото го очаква служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Затова аз напълно разбирам неговата растяща нервност", допълни Радев.

Държавният глава призова българските граждани да "отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

- ама си избрахме и ние - Ти нищо не си избирал! Вие си избирахте Мамата на Нацията, ама се осрахте! Както беше казано: Тенджерата в кухнята на жена ми е по-избираема от Мамата, ама хайде... Подкрепям Президента Радев!!!

18.02.2020 19:12:25

Анонимен

Браво г-н Радев и благодаря, че изказвате на глас мнението на Народа!!!

18.02.2020 19:10:28

ама си избрахме и ние

една селска клюкарка.Толкова ниско никой в новата ни история не е падал. А мислете си като направи партия, то ще са приказки от сутрин до вечер.

18.02.2020 07:34:04

БРАВО НА РУМЕН РАДЕВ

След 30 години най-после България има президент на място! Нека целият народ, необвързан с шайката го подкрепи преди да е станало безвъзвратно късно - още до април тази година, когато мафията се кани да отмени валутния борд и така да ни ограби и унищожи докрай.

17.02.2020 15:12:43

Анонимен

Румба ко чакаш , указвай и ти .... давай докато има ентусиазъм у Гешката

17.02.2020 12:48:59

Анонимен

Помияр

17.02.2020 12:46:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.