• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Борисов откри център за споделени услуги на голяма белгийска компания KBC Group

Борисов откри център за споделени услуги на голяма белгийска компания KBC Group

/КРОСС/ Автомагистрала „Хемус" се строи и Варна има голяма перспектива за развитие заради инфраструктурата и локацията. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който участва в откриването на център за споделени услуги на белгийската финансова група KBC във Варна. На събитието присъства и министърът на финансите Владислав Горанов.

Премиерът Борисов изтъкна усилията на правителството да създава такива условия, които да привличат инвестиции, носещи високо качество. Министър-председателят напомни, че наскоро Световната банка откри свой център в София, а Китай взе решение да бъде създаден глобален мозъчен тръст в България. Премиерът Борисов добави, че неслучайно всички кредитни агенции отчитат нарастващия рейтинг на страната ни и българската икономика бележи ръст. Много висококвалифицирани и добре платени в Европа хора започват да се връщат в България, каза още Борисов. Той изтъкна, че подобни центрове като този, който се открива днес, подкрепят конкуренцията, създават добри условия на труд и подпомагат възможностите за кариерно развитие.

За създаването на своя център за споделени услуги, белгийската финансова група KBC е избрала Варна сред няколко градове в Централна и Източна Европа. През следващите години компанията ще разкрие над 300 нови работни места. От Варна ще бъде обслужвана дейността на различни дружества на KBC Груп. Работещите в центъра ще се занимават с дейности като HR, проектен мениджмънт, управление на собствеността, ИТ и риск мениджмънт, търговско финансиране.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

БОКо вече тръгна да реже лентички на квартални клончета на БанкСтерите! След като по хатъра на западните вериги супермаркети УНИЩИЖИ всички малки частни квртални магазинчета! И веднага сле това обраха банков клон на бул. Европа на пътя за Банкя!

05.10.2019 20:31:34

Анонимен

еx

04.10.2019 15:06:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.