• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Борисов носи пълна отговорност за малоумните тиради на своя външен министър

Борисов носи пълна отговорност за малоумните тиради на своя външен министър

/КРОСС/Вече има „отзиви" от руска страна на интервюто на българския външен министър Даниел Митов пред „Ройтерс". В него той призова да останат санкциите срещу Русия.

&feature=player_embedded

В клипа руският водещ обърка Даниел Митов с Бойко Борисов, но както се казва „грешката е вярна", коментира на страницата си във Фейсбук анализаторът Боян Чуков.

Премиерът Бойко Борисов носи пълна отговорност за малоумните тиради на своя външен министър. Подобни „акции" на Даниел Митов се отразяват комплексно негативно на двустранните отношения между Москва и София. В момент, когато доста европейски страни търсят засилване на своите икономически връзки с Русия... един натрапен на България външен министър нанася огромни щети на българските национални интереси. И то не за първи път. Даниел Митов в това отношение е рецидивист. За съжаление нанесените щети са дългосрочни.

В трагикомична ситуация е Бойко Борисов. Премиерът в последно време се опитва да стопли двустранните отношения между София и Москва. Но след последната агресивна русофобска тирада на бойкоборисовия външен министър и гробовното мълчание от страна на премиера показва, че публичните изяви на Бойко Борисов по въпросите на българо-руските отношения е поредната негова профанизирана Пунта Мара.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Cross, кой е автора на тази профанска статийка ?

09.09.2016 14:10:12

Анонимен

ТОЗИ МИТОВ Е АБСОЛЮТЕН ИДИОТ.ВЛАДЕВ

09.09.2016 00:07:41

Анонимен

Браво на Митов! Достоен министър. Един от малкото в това правителство и цялата ни политическа клика с мозък и мисъл за България.

08.09.2016 21:17:57

Анонимен

Пуделчето на козяшката каишка, лае като всяко дресирано циркаджийско кученце, щом дресьорът му каже Русия! Пудел с когото трият храчките по пода!

08.09.2016 16:49:09

Анонимен

Ха-ха, това е невероятна идея - недоразумението Митов - кандидат-президент. Нека да изпита народната любов. Лошото е, че тези твари са усвоили технологията за фалшифициране на изборите и властта ще я дадат само ако им я вземем. Нужна е революция.

08.09.2016 10:12:22

Анонимен

Много вярно. Митов само иска да афишира, че е по - силен от премиера и явно смята последния за бита карта, а себе си за човек с бъдеще. Ако бях на мястото на бъбъ щях да го номинирам за кандидат-президент на ГЕРБ за да докаже какво може....

08.09.2016 08:38:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.