• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Яне Янев съветва Борисов за борбата с корупцията

Яне Янев съветва Борисов за борбата с корупцията

София /КРОСС/ Лидерът на партията "Ред, законност и справедливост" Яне Янев е назначен от премиера Бойко Борисов за съветник в Министерския съвет, научи в. "24 часа". От правителството потвърдиха информацията.
Назначението на Янев е станало преди 3 дни - във вторник, а в момента се търси кабинет за него в сградата на Министерския съвет.
Янев ще съветва Борисов по проблемите на превенцията и противодействието на корупцията и конфликта на интереси във властта. Поне това били заявените от него планове, тъй като все още Борисов не е издал заповед какви ще са ресорите му.
Янев беше председател на парламентарната комисия за борба с корупцията в 41-ото народно събрание. Бил е и член на комисията за контрол на ДАНС.
РЗС на Яне Янев не участва на последните парламентарни избори, а декларира подкрепата си за ГЕРБ. На президентския вот през 2011 г. партията му сложи билбордове с надпис "Ще уволня Борисов", с които агитираше за своя кандидат Атанас Семов. След като отпаднаха на първия тур обаче, от РЗС подкрепиха кандидата на ГЕРБ и настоящ президент Росен Плевнелиев
С назначението на Янев 11-те места в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов вече са попълнени.
Свободни места за съветници имат обаче и четиримата вицепремиери. Социалният министър и вице Ивайло Калфин не е назначил нито един, показват данните от административния регистър.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това беше върхът на разтопения сладолед. Целта е не този който искаше Борисов да изгние в затвора,а останките от РЗС, които ще бъдат употребени на изборите през октомври в полза на ГЕРБ. Прозрачни,плоски игри,които се виждат от 100-километра.

30.01.2015 12:37:41

Анонимен

Ей-й-й, събра-а-а се ! Ще я преборат корупцията, ама ша е най-добре първо двамата - Янка и Боце да се преборат па после ша гледаме сеир ! И двамата са си чисти мошеници и далаверджии, но ша ги изтърпиме, нема да е много !

29.01.2015 21:49:01

sinuxe

xaxaxa kradeca vika dragte kradeca

29.01.2015 21:23:46

sinuxe

xaxaxa kradeca vika dragte kradeca

29.01.2015 21:23:14

Анонимен

янке, янкеееееееееееее

29.01.2015 20:54:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.