• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

All Channels Communication Group представя иновативен новогодишен дигитален проект

All Channels Communication Group представя иновативен новогодишен дигитален проект

/КРОСС/Екипът на All Channels Communication Group създаде онлайн платформата Kajidobraduma.de. Тя е насочена към представители на бизнес сектора, маркетинг и комуникационни експерти, и потребители. Дигиталният проект има за цел да подтикне към споделянето на положителни мнения, както по отношение на качеството и нивото на изпълнение на проектите, ръководени от фирмите в областта на комуникациите, така и за развитието на известни брандове на българския пазар.

„Една от причините хората да се чувстват нещастни от работата в комуникационния бранш, е в огромното количество негативна обратна връзка. Тази Коледа решихме, че всички можем да се почувстваме по-щастливи, ако целенасочено кажем по добра дума за работата на всеки колега" - коментира концепцията творческият директор на All Channels Group, Марин Костов - Мъро".

Позитивните мнения за рекламни, PR агенции, фирми и брандове ще бъдат споделяни на адрес: Kajidobraduma.de. Кампанията ще стартира от 22 декември 2014 г. и вярваме, че ще се превърне в дългосрочен проект. Десетте най-добри коментара за всяка компания или бранд ще бъдат отпечатани на постери и изпратени до компаниите като своеобразно новогодишно пожелание. Чрез инициативата можете да дадете позитивна обратна връзка за членовете на Българската асоциация на комуникационните агенции, членовете на Българската асоциация на PR агенциите, както и брандове от ТОП 50 на рекламодателите в телевизия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.