• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Поредицата „Моите пет съпруги” се завръща с нови епизоди по TLC

Поредицата „Моите пет съпруги” се завръща с нови епизоди по TLC

/КРОСС/ Поредицата „Моите пет съпруги", която представи на зрителите Брейди Уилямс, неговите пет съпруги и 24-те им общи деца, стартира с нови епизоди, които разкриват вълнуващи моменти от ежедневието на необикновеното семейство. Премиерните епизоди започват излъчване на 7 март, събота, от 21 ч. по TLC. В новите серии зрителите имат възможност да проследят как Брейди се бори с времето, което никога не е на негова страна.

Съпругите му се редуват през седмицата, за да прекарват повече време с него, а някои от тях не са излизали насаме с Брейди от месеци. За да поправи това, многоженецът инициира двойни срещи. Въпреки че не са впечатлени от предложението, съпругите му се съгласяват да опитат. Когато Полин и Роузмери излизат заедно на среща с общия им съпруг, се пораждат притеснения, че старите им вражди ще помрачат доброто им изкарване. Брейди, Роузмери и Полин избират да прекарат срещата си като плават с каяк. Тогава двете съпруги решават да се позабавлят като намокрят Брейди обилно с вода. В края на срещата Роузмери и Полин признават, че решението е положителна стъпка напред в скрепяването на връзката им с Брейди.

Поредицата „Моите пет съпруги" разкрива детайли от ежедневието на противоречивото семейство Уилямс и показва на зрителите пред какви трудности се изправят заради различния си начин на живот. Предаването показва как Брейди балансира между нуждите, надеждите, разочарованията и страховете на всяка от съпругите си. Семейство Уилямс защитава равенството между хората и вярва, че Бог обича и приема всички. Прогресивната полигамия, която изповядват, се основава повече на взаимната им любов и отдаденост, отколкото на религията. Техните убеждения ги карат да напуснат църквата, която посещават, и водят до отлъчването им от общността. Много от близките им се отчуждават от тях, но Уилямс смятат, че тяхната жертва си струва.


TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.