• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Brother пусна етикетен принтер с безжична връзка

Brother пусна етикетен принтер с безжична връзка

/КРОСС/ Вrother пусна нов етикетен принтер от серията P-Touch, който с безжичната си свързаност ще може да се използва споделено от всички в офиса. Това е Brother PT-P750W, който работи с Windows, Mac, а също така и с таблети и смартфони през Wi-Fi мрежата или NFC интерфейса. Новият модел е три пъти по-бърз от конвенционалните етикетни принтери!

Дори да не го осъзнаваме, всички се нуждаем от етикети. За надписване на папки, кутии, шкафове, офис оборудване, кабели, детски дрехи и принадлежности.

Brother е една от най-големите световни компании, производител на етикиращи устройства, подходящи както за професионална употреба, така и за домашни потребители. Лидерството на Brother се изразява не само в обема на продажбите в глобален мащаб, но и в бързината, с която японската компания интегрира нови технологии и функции в етикетните си принтери.

Това важи в особена степен за PT-P750W, който е последното попълнение в P-touch семейството на Brother.

С PT-P750W всички в офиса могат да печатат етикети лесно и бързо, споделяйки си принтера през Wi-Fi мрежата. Той работи с повечето популярни операционни системи - Windows, Mac, смартфони и таблети. За мобилните устройства е нужно да се изтегли безплатното приложение на Brother „iPrint&Label", което върви както под iOS, така и под Android и Windows Mobile. С мобилен телефон или таблет можете да отпечатвате етикети освен през безжичната мрежа и чрез допир на устройството до етикетния принтер близо до неговата NFC зона.

Новият етикетен принтер идва с вградена олекотена версия на софтуера, така че можете да правите и отпечатвате етикетите си веднага.

Пълната версия на софтуера, която се изтегля от интернет напълно безплатно (P-touch Editor 5.1), дава всички възможности за работа с принтера - множество вградени шрифтове, баркод протоколи, готови шаблони на етикети, възможност за вграждане на лога и поддръжка на база данни - възможност за печат на етикети директно от таблица с артикули в Excel напр. Допълнителни шрифтове и дизайни на етикети могат да се изтеглят през облака от сървъра на Brother в интернет.

PT-P750W е снабден с вграден автоматичен нож с пълно и частично прорязване, което е много удобно за работа с вече направените етикети.

Ламинираните ленти TZe за етикетните принтери P-touch на Brother се състоят от шест слоя, образуващи един тънък, но изключително здрав и издръжлив етикет. Символите се отпечатват чрез термо трансфер и се затварят като в сандвич между две предпазни покрития от полиетиленово фолио (PET). Резултатът е фактически неразрушим етикет, издържащ на всякакви неблагоприятни влияния - като течаща вода, екстремни температури, химикали, слънчева светлина и надраскване.

TZe лентите на Brother са налични в много различни цветове и ширини от 3.5 до 24 mm, а PT-P750W е от тези модели P-Touch, които могят да печатат и върху термо шлаух (HSE ленти).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.