• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Отнемат ни председателството на ЕС?

Отнемат ни председателството на ЕС?

/КРОСС/ Да се отнеме на България възможността да бъде Председател на Съвета на ЕС от 1 януари 2018 г. Това са предложили още преди месец евродепутати от Франция и Холандия. През последните дни към тях са се присъединили техни колеги от други страни заради корупционните скандали, които разтресоха държавата покрай НДК и други обществени поръчки, съобщили дипломатически източници за Фрог нюз.

От Брюксел били убедени, че България няма да може да се справи навреме с подготовката за Председателството. Вече имало идея то да бъде поето от Австрия. За сега страната ни не била изключена изцяло от списъка на домакините. Обсъждал се вариант да ни се даде повече време, за да изпълним всички изисквания. И само ако това се случи, можело да поемем щафетата веднага след Австрия. Лошата новина стигнала вече и до ушите на управляващите.

В момента дисциплината в Брюксел е силно затегната, особено след като преди два дни председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер скастри евродепутатите, обвинявайки ги в двоен стандарт. Той се вбеси от присъствието само на 30 депутати, докато малтийският премиер отчиташе резултатите от председателството на страната си.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако това стане е голям срам за България и правителството.

07.07.2017 08:42:23

Анонимен

Много важно ! Голям праз ! И без това само пари ще се харчат, за да докажем ,че задниците ни са голи и н....и ! Отделно,че току-виж ни споходили някои "специалисти от Дейр -ес -Зор ",или подобни злачни кътчета. Нека се съсредоточим върху циганската престъпност,безхаберието,агресията,липсата на национални идеали,безсрамието,консуматорството и пр. евроГейски "ценности",които евентуалното Председателство ще легитимира като наши,български "ценности" и ще се огрешим още повече пред Господ Бог Вседържител. Такова председателство е имало и в миналото....Председателствал го е Содом ,а в групата са участвали още 5 града. Знаете какво е станало.

07.07.2017 08:27:42

Анонимен

ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ !

07.07.2017 02:55:55

Анонимен

Предложението а да го отнемат от България и да го дадат на Русия ...

06.07.2017 22:17:49

Анонимен

Болно ми е, че се случва, но ми е още по-болно от безпардонието на партийците от всички партии начело с Борисов и Нонива. Те не се различават по нищо, освен по пол. Горко на народа с такива вождове.

06.07.2017 21:54:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.