• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Р. Бъчварова разговаря поотделно с партиите от Реформаторския блок (обновена)

Р. Бъчварова разговаря поотделно с партиите от Реформаторския блок (обновена)

/КРОСС/ Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова разговаря в Народното събрание поотделно с партиите от Реформаторския блок, съобщи БНР.

Тя посочи, че очаква номинация за нов министър на правосъдието и от РБ. По думите й, такава кандидатура са готови да предложат ГЕРБ. Тя обаче не посочи имена.

Румяна Бъчварова не коментира оставката на правосъдния министър Христо Иванов

Министърът определи оставката на своя съветник Ясен Атанасов като навременна.

Към момента няма индикации за други оставки в правителството, каза още Бъчварова.

Вицепремиерът по коалиционната политика Румяна Бъчварова дойде в парламента за спешна среща с представители на четирите участващи в управлението формации - ГЕРБ, Реформаторски блок, АБВ и „Патриотичен фронт", съобщи по-рано „Дневник".

Събирането идва след като правосъдният министър Христо Иванов подаде оставка заради бламиране на част от предложените от него и Реформаторите промени в Конституцията. Текстовете не попаднаха сред приетите днес на второ четене от депутатите промени.

На въпрос дали и други министри са подали оставка, Бъчварова отрече. По неофициална информация на сайта „Капитал", следващите дни се очаква да напуснат постовете си министрите на отбраната Николай Ненчев и здравеопазването Петър Москов.

Преди срещите с коалиционните партньори, Бъчварова ще има разговор с председателя на парламента Цецка Цачева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Триенето освен до повишаване на температурата ,води и до претриване на триещите .

10.12.2015 07:23:25

БоБо

Борисов ликвидира РБ. Щеше да е тъжно, ако не бяха такива жалки нищожества. Решил е да има предсрочни избори. Както винаги, ДПС му помогна. Всеки, който си мисли, че сега ще управлява официално с ДПС, много се лъже. Ще проведе изборите, РБ изпадат от борда, ще управлява с ДПС, както досега – задкулисно. Местните избори му показаха, че в бъдещото НС няма да има нужда от г*зове и копелета.Моралният стожер ще е Борисов, защото ще заяви, че не може да управлява с ДПС.През последните месеци се чудеха какво да направят за да предизвикат предсрочни избори. Изборите ще бъдат подправени и тотално фалшифицирани, както местните. Искат цялата власт!!!

10.12.2015 01:07:14

Анонимен

В коалицията слугинско-помиярска роля има и ДС-МВРо-то на ДС-шопара "Иван" Каракачан и "Фронта" на Симеонов (о.з. Балевски)!

09.12.2015 20:57:28

Анонимен

Късно е либе за китка ! Маските паднаха !!! Сега стана ли ни ясно на всички, че "бетонните" сили на статуквото, олицетворявани от АБВ и ДПС, дърпат юздите на Бойко Борисов, за да остане то непроменено и правосъдната система респективно - нереформирана ? България е единствената държава в ЕС и НАТО с безконтролна прокуратура и съдебна система от съветски тип, която е изцяло в ръцете на посткомунистическата мафия ! Брюксел трябва да бъде наясно, че държавата реално се управлява от скритата коалиция "ГЕРБ, ДПС и АБВ", която симулира реформи, за да може парите от еврофондовете да бъдат прилапвани от мафията зад тях !

09.12.2015 17:40:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.