• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Бъчварова: Реакцията на Патриотите за Исмаилов беше изненадваща

Бъчварова: Реакцията на Патриотите за Исмаилов беше изненадваща

София /КРОСС/ Когато съставяхме правителство, нямахме илюзии, че нещата ще тръгнат гладко. Тогава се договаряха предварително нещата, а ние се споразумявахме по програма. Ситуацията с Орхан Исмаилов ни изненада, защото си мисля, че постигнахме разбирателство по това, че кадровите назначения трябва да се правят според качествата на предложените кандидати. Патриотичният фронт прие това изискване. Реакцията им беше изненадваща, коментира пред БНТ вицепремиерът Румяна Бъчварова.
Тя посочи, че коалицията започва трудно.
Всяка една от страните се учи да бъде в коалиция. Мисля, че ще успеем да намерим най-точната формула, добави Бъчварова.
Според нея малките скандалчета, с които се сблъскват в момента са едно ново начало - „да започнем да си говорим с цел да започнем да се разбираме, а не да си стъпваме на главите".
Пред БНТ Бъчварова коментира и идеята новините на турски език да бъдат извадени от програмата на националната телевизия. По думите й тази тема от много дълго време се експлоатира политически.
Когато приехме, че тази тема ще е предмет на по-нататъшни обсъждания, го направихме с ясното съзнание, че искаме веднъж завинаги тази тя да бъде изведена от арсенала на политическата битка. Мисля, че има добри решения, които не нарушават правата на турското малцинство. Надявам се да намерим най-доброто решение, подчерта виоцепремиерът.
Що се отнася до чистката в администрацията, Бъчварова заяви, че са се отказали от тази идея.
Обществената чувствителност по темата е изключително полезна. Не сме застраховани от грешки, но се опитваме да не ги правим, каза още тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Б.Б. нещо изпада в заблуждение. Наподобява щрауса, който скривайки главата си в пясъка, смята че другите не го виждат, забелязват ! Да, ама не ! Постигната бе една вяла, нестабилна, несигурна конструкция, която за съжаление няма да даде никакви /+/ резултати, напротив, с просто око се забелязват нефелни, слабограмотни и неподготвени лица подхвърлени да запълват щатове, а самите те - способни само да плячкосват ! Оставаме в очакване на ...следващите !

22.11.2014 12:22:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.