• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

/КРОСС/ Хитовата поредица „Кралят на тортите" се завръща в ефира на TLC с нови вълнуващи епизоди. Нови изумителни кулинарни шедьоври, трудни предизвикателства и много щастливи семейни моменти ще пренесат зрителите в света на тортите. Бъди Валастро и екипът му се завръщат и в кухнята става по-горещо от всякога от 22-и октомври, в 21:00 ч. по TLC.

Поредицата проследява световноизвестния пекар Бъди Валастро и неговото семейство, докато те продължават да разширяват „Пекарната на Карло" - техния успешен семеен бизнес. Сред невероятните сладкарски произведения от сезона ще видим почерпка за рождения ден на сина на Бъди с къща с духове, която трябва да подхожда на призрачната му торта. Рапърът Фат Джо също посещава пекарната, за да поръча торта за новия си хит. Дали Бъди ще може да създаде великолепно златно творение? С наближаването на Хелоуин, Бъди и екипът му ще трябва да сътворят торта в сложната форма на издълбана тиква.

"Без значение къде съм, семейството е универсална ценност", заяви Бъди Валастро. „Нищо не събира хората заедно по-добре от храната и се надявам, че новите епизоди на „Кралят на тортите" ще продължават да вдъхновяват хората да пекат и да прекарват време със семействата си."

Епизодите проследяват и най-далечната поръчка на екипа - до Саудитска Арабия. Бъди и Мауро поемат на пътешествие до Близкия Изток, за да доставят великолепната торта. Но докато пътуват, в пекарната нараства напрежение около едно от най-емблематичните печива.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.