• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Седем българи са арестувани в Белград

Седем българи са арестувани в Белград

/КРОСС/Седем българи са били арестувани в Белград в понеделник вечерта, информираха от Министерството на външните работи. Те са били последователи на движението Фалун Дафа, допълва БНТ.

Причина за задържането на сънародниците е било намерението им да протестират срещу незачитането на човешките права в Китай по време на международната икономическа среща на върха, която стартира днес в сръбската столица.

От консулството ни са влезли във връзка със сръбските власти. Казусът се изяснява.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

trinity

Това не е секта, Фалун Дафа дори не е в списъка със забранени секти в Китай. Там го забраняват през 1999 г, защото практикуващите Фалун Дафа са станали 100 000 000 души, много повече от партийците, и висшите кадри са се уплашили за властта си. Сега цял свят разбра колко лъжи и незаконни обвинения изричат, за да си запазят властта и комунизма. Практикуващите Фалун Дафа никога не се борят за власт, за нищо не се борят. Всички живеят по три принципа-Искреност, Доброта и Търпение. Това е духовен път, тук няма дори такси, както в повечето псевдо духовни пътища-печалбари. Има доказателства, че в Китай се извършва отнемане на органи от живи хора за трансплантация с цел печалба за много пари, и то управлявана от държавата, прави се в държавни, военни болници. Нека света да научи всичко това. Сърбите допуснаха голяма грешка с ареста. Сега света ще разбере всичко скрито-покрито от китайското комунистическо правителство.

16.12.2014 18:31:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.