• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Георги Свиленски: Не виждам нищо лошо в това, че на Бузлуджа са се събрали приятели на Русия

Георги Свиленски:  Не виждам нищо лошо в това, че на Бузлуджа са се събрали приятели на Русия

/КРОСС/ Знамената и флаговете, които нашите симпатизанти носят на Бузлуджа, не са, защото е програмирано предварително кой какво да носи, това е емоцията на всеки един български гражданин. Не виждам нищо лошо в това, че на Бузлуджа са се събрали приятели на Русия. Това заяви депутатът от БСП Георги Свиленски, отговаряйки на въпрос на БГНЕС защо след като левицата иска следващият държавен глава да бъде патриот на Бузлуджа е имало руски знамена.

Според Свиленски наличието на руски знамена не пречи, а напротив помага българският президент да види още повече своята същност като патриот. "Да види, че срещу него стоят хора, които мислят и за България, и за световния мир и спокойствие, каквото за съжаление в момента в България и в света няма. Така че това е абсолютно нормално", подчерта той. Свиленов заяви, че политиците са забравили за България и се люшкат в едната или другата крайност. „Именно затова, новият президент, който и да е той, трябва да отстоява националния ни български интерес и на Изток, и на Запад, така че България да бъде държава достойна и равностойна в Европейския съюз, а не да бъде джуджето или слугата на една от двете велики сили", каза депутатът от "БСП лява България".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

чучулига

г-н Свиленов, знаете ли кой е автора на вашия химн, според основателя на вашата партия и каква е съдбата му. Иван Сокачев е автора, написал е текста след участие в битката при Чаталджа. Участник като офицер в Балканската, Междусъюзническата, първа световна и втора световна война. И знаете ли къде и как умира- В трудовите лагери създадени от вашата партия.

06.12.2018 21:44:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.