• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Граждани поискаха незабавна отмяна на Националната програма „България в НАТО и в европейската отбрана – 2020”

Граждани поискаха незабавна отмяна на Националната програма „България в НАТО и в европейската отбрана – 2020”

/КРОСС/ „Търсим подкрепа от всички български граждани за незабавно спиране на действието и отмяна на решение № 690 на Министерски съвет за одобряване на Националната програма „България в НАТО и в европейската отбрана 2020", се казва в декларацията на граждани, обществени организации и частни сдружения, представена на пресконференция, организирана по инициатива на Ивайло Франц от Патриотичен съюз „Освобождение". Декларацията е изпратено до Народното събрание, Министерския съвет, Висшия административен съд и омбудсмана на България.

„Ние считаме, че разпоредбите, принципите и планираните действия в този документ, приети по недобросъвестен начин от служебното правителство на Георги Близнашки, съставено от президента Росен Плевнелиев и мълчаливо одобрено от управляващата в момента политическа коалиция, нарушават Конституцията и законите на държавата ни, но най-вече ограничават държавния суверенитет, застрашават националната сигурност и териториална цялост на Отечеството ни! Приемането и текущото изпълнение на решенията на документа отреждат на България позицията на враг на Русия, Китай и Иран и превръщат държавата ни в реална цел на действията на всички противници на САЩ, с което се застрашава пряко животът, свободата, собствеността и мирното бъдеще на българския народ", се казва в документа. „Никое българско правителство за 25 години „демократичен" преход не си позволи да превърне държавата ни във враг на когото и да било, но с приемането и действието на тази „Национална програма 2020" България е официален враг на половината свят! Ние не сме съгласни с това и считаме, че българският народ трябва да знае в какво е въвлечен и трябва да има възможността да реши сам, дали трябва да приеме такава национална позиция и своя международна военна роля, чиято цена ще заплати със собствените си пари, кръв и територия", пише още в искането.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Теодор

Изглежда, Путин потърси в известна степен подкрепата на ортодоксалните евреи /хасидите/ в Русия срещу Ротшилдовите евреи, които са главните му врагове. Приобщи към своята кауза и главните имами в Русия., които са също против световното юдео-масонство. Ако е така, то съвсем не е глупаво като ход.

10.12.2014 01:13:34

България

вън от Ес и НАТО!

09.12.2014 22:53:18

Анонимен

Зомбирани психо-патриотари с дистанционно управление колкото щеш!

09.12.2014 18:29:28

Красимир

Той не тъпанар. Тъпанара си ти и еврогейския и фащския слугинаж който от 25 години ни влече в тресавището на националното затриване. И аз се интересувам от това къде се събира подписката.

09.12.2014 17:18:23

Анти путин

Тоя франц е тъпанар

09.12.2014 17:07:50

Анонимен

Къде събират подписка?

09.12.2014 16:41:26

Анонимен

Браво

09.12.2014 16:21:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.