• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Вяра Емилова: 43-тото Народно събрание беше пагубно за България

Вяра Емилова: 43-тото Народно събрание беше пагубно за България

/KРОСС/ 43-тото Народно събрание беше пагубно за България. Хората заявиха, че искат промяна и реални реформи, а това не може да се случи в рамките на този парламент. Това каза за Радио „Фокус" Вяра Емилова, член на ИБ на БСП. Тя бе категорична, че трябва да се върви към предсрочни избори.
Емилова допълни, че вътре в БСП също предстои промяна, за да се оправдае доверието на хората към левицата. „Щом веднъж хората са повярвали в нас, със сигурност трябва да свършим много работа, за да можем да оправдаем и тяхното доверие. Политическа работа ни предстои и тя ще се случи като първо БСП погледне вътре към себе си и реформира себе си. Знаете, че на 4 и 5 февруари Националният съвет взе решение да проведе заседание на Конгреса, на което ще се случат много важни неща за партията, с което тя ще покаже, че е готова за промяна. Едно от тези неща е, че ние ще приемем една предизборна платформа, която да може да даде бъдеще за България. Предстои ни също така на този конгрес да преразгледаме и коалиционната политика на БСП, формулата за участие на БСП в изборите. Вярвам, че тези промени ще дадат един нов тласък на БСП, още по-силен и наистина инерцията ще стане доста голяма, за да могат и хората да дадат по-голямо доверие към БСП на предстоящите извънредни парламентарни избори", каза още Емилова.
По думите ѝ 43-тото Народно събрание и политиката, която е водило, са абсолютно изчерпани. „Бяха обещани редица реформи, но нищо не се случи, затова и хората дадоха този протестен вот. Бяха обещани да бъдат направени реформи в здравеопазването, но въвеждането на един пръстов отпечатък не е никаква реформа. Бяха направени заявки да бъдат направени реформи в образованието, но знаете какво се случи там. Съдебната система също не е изобщо на добро ниво, не може да гарантира сигурност. 43-тият парламент беше пагубен за България", допълни Емилова. Тя каза още, че предстои да се направи оценка и преразглеждане на коалиционните отношения до момента в БСП Лява България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каква промяна с милиардери в Изпълнителното Бюро ?! Защо Гергов не ви плаща партийната субсидия, а спестените пари от бюджета да отиват за пенсионерите ?!

02.12.2016 11:21:27

Анонимен

Дрън, дрън

01.12.2016 20:37:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.