• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Талантите на Детската Евровизия откриваха красотата на България през изминалата седмица

Талантите на Детската Евровизия откриваха красотата на България през изминалата седмица
Тази вечер е Финалът на журито в зала „Арена Армеец“

/КРОСС/ Талантливите деца на Детската Евровизия 2015, както и придружаващите ги делегации, откриваха историята и културата на България в продължение на седмица. Освен усилени репетиции, те имаха възможността да добият нови впечатления от страната ни чрез допълнителната социална програма, която БНТ и Столична община специално разработиха.

В Музея за история на София звездите от песенния конкурс, заедно със своите връстници от няколко столични училища, участваха в творчески ателиета за български занаяти. По време на тях те самите изработиха уникални сувенири за спомен, символизиращ българските традиции и обичаи - кукерски маски, мартеници и плъсти. Те бяха посрещнати от възпитаниците на 144 СОУ „Народни будители"с танци от 7-те етнографски области на България. Децата направиха туристически обиколки на столицата и посещения в най-големия детски научен център в Източна Европа - Музейко.

Тази вечер е Финалът за журито на Детската Евровизия. Зрителите взалата ще се насладят първи на впечатляващото шоу, заедно с журитата от всички страни-участнички. Все още има билети за спектакъла, който започва в 19:30 чса в зала „Арена Армеец". Препоръчваме на публиката да дойде по-рано, предвид засилените мерки за сигурност. Големият финал е утре вечер със същия начален час за зрителите в залата. За тях е предвидена подгряваща програма. Зрителите пред телевизионния екран могат да проследят шоуто от 20:30 часа по БНТ1 и БНТ HD, както и онлайн в сайта на обществената медия - bnt.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.