• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Миков: Защитаваме интересите на обикновения българин

Миков: Защитаваме интересите на обикновения българин

Силистра /КРОСС/ Роден на другия край на българския участък от Дунав съм тук, за да подкрепя нашата листа, да подкрепя социалната политика на "БСП лява България" и платформата, която предлагаме на тези избори. Това каза пред събралите се стотици граждани на Силистра председателят на БСП Михаил Миков. Той добави, че в България хората са уморени от кампании и избори, и припомни, че за година и половина за трети път ще застанем пред урните на общи избори. „Хората са уморени от липсата на справедливост за работниците и тяхното възнаграждение, съответстващо на труда им. Младите също търсят тази справедливост, за да намерят работа, без протекции и връзки. Хората от третата възраст, пенсионерите отдали младостта си, за да изградят днешна България и получаващи възнаграждение, което не им позволява да се чувстват достойни граждани, също искат по-справедлива държава", категоричен бе Миков. Той заяви още, че "БСП лява България" е част от интересите на обикновения българин.

„Ние имаме претенцията, че можем да дадем автентичното и силно ляво представителство на хората на труда, интелектуалците, хората от селото и града. Ние сме за държава, която не прави разлика между големите градове и малките селца, където хората също трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване", каза още лидерът на социалистите. „Знам, че очакванията към нас са много големи. Знам също, че не всички могат да бъдат изпълнени, по начин по който заслужено да присъстват в представите на хората", добави той. Миков заяви, че кандидатите за народни представители на "БСП лява България" по цялата страна ще направят всичко по силите си, за да може лявата политика, която е в интерес за голямото мнозинство от гражданите, да бъде доминираща. По думите му това означава по-справедливо данъчно облагане, споделяне на тежестите на кризата, повече присъствие на държавата, включително и в икономиката, където чужди монополи мачкат българския производител. „Вярвам, че на предстоящите избори вие ясно ще дадете своят глас за една по-справедлива държава с номер 22 за нашите, за вашите представители в парламента", завърши Михаил Миков
След края на срещата Миков раздаде благодарствени грамоти на 22 ветерани на партията от Силистренско, като им благодари за верността през годините. Те на свой ред му благодариха за признанието, като заявиха, че никога няма да забравят и изоставят идеите за социална справедливост.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

трън в петата

Трябва или да си тъп геЙрбер или тъпо говедо за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата. Не разбрахте ли, какъв е толкова години-лъжец, нарцис и голям некадърник. Но по -големи идиоти от него са тези, който все още му вярват и ще гласуват за него!

20.09.2014 12:55:03

пенчо

В най-бедната държава на ЕС да се говори само от десни позиции е абсурдно. Най-естественото нещо е от националните радио и телевизия, които са обществени, да се чуват и леви гледни точки.

20.09.2014 12:54:19

Прост Гербер

Ако Герб дойдат на власт цялото правителство ще бъде един Бардак. А ние знаем, че със стари Курв* , нов Бардак не се прави...

20.09.2014 12:51:50

куку-руку

За 25 години в българската политика преминаха много партии и през цялото това време всички прадвещаваха краха на БСП. Но на практика нещата се оказаха коренно различни. И БСП още е на политическата сцена, докато другите отдавна ги няма на политическата карта.

20.09.2014 12:51:08

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Моделът на управление на Герб е – едноличен, авторитарен, некомпетентен, антисоциален, аморален.Вън мутрите от политиката!

20.09.2014 12:50:28

червена баба

Докато родителите настойчиво искат по-добри училища за децата си, болните - по-добро здравеопазване, а младите - по-добри перспективи за бъдещето, жабата Борисов, няма как да се превърне в принц. Само БСП предлага и може да осъществи тези социални политики.

20.09.2014 12:50:05

Анонимен

микоф, наистина народа е уморен от фсички вас леваци, комунисти псевдо националисти , загрижени за правата на правата и свободите , да народа е уморен от лъжите ви и на 5 ще ви отсвири така че повече да не се появите

20.09.2014 11:38:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.