• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

JYSK България открива първи обект в Монтана и 3-ти пореден в Северозападна България

JYSK България открива първи обект в Монтана и 3-ти пореден в Северозападна България

/КРОСС/ До края на 2018 г. се планира завършването на Фаза 1 от логистичната база в Божурище и пълното ѝ откриване през месец май 2019 г.

JYSK България отвори врати на своя първи магазин в град Монтана. Той се намира на ул. „Трети март“ 216А и е 24-ят обект на датската верига у нас. С него JYSK вече е представена в 16 български града и с трети обект в Северозападна България, след като съвсем наскоро откри и своя първи обект във Видин. В оставащите дни до края на 2018 г. JYSK България ще открие още един обект, планиран за 13 декември.

                    

От мениджмънта на веригата споделиха и че успешно приключва Фаза 1 по въвеждането в експлоатация на логистичната база на JYSK в Божурище, която ще обслужва не само България, но и целия регион.

                       

Плановете са до края на месец май 100% от центъра да функционира, включително и двете иновативни кули за сортиране в складовата част, които ще са изцяло автоматизирани.

Традиционно, за своя първи работен ден на новия обект, JYSK предлага подаръци за първите 100 клиента за деня, направили покупка на стойност минимум 20 лв. - възглавници, одеяла, хавлиени кърпи, и подаръчни рамки за снимки.

Щастливи сме, че успяхме да осъществим всичките си планове за развитие и експанзия в България през 2018 г. И макар и годината да е към своя край, днес имаме удоволствието да кажем „Добре дошли!“ на колегите си и всички наши клиенти в град Монтана. Това е 24-ят обект на JYSK в България и с него вече имаме присъствие в 16 български града. След броени дни предстои и откриването на нашия 25-ти магазин, с който успешно ще можем да изпратим 2018 г. и да посрещнем новата 2019 г. За която съм сигурна, че стремглавото ни развитие в България ще продължи с пълна сила.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

                        

“Радваме се, че днес имаме възможност да посрещнем своите клиенти и любители на скандинавския дизайн и от град Монтана. Сигурни сме, че този 24-ти магазин JYSK в страната, ще отвори много нови възможности не само за жителите на града, но и за тези от региона. С този нов обект бихме могли да кажем, че вече сме равномерно представени в Северозападна България, след като JYSK откри врати и в градовете Плевен и Видин. Нашата цел остава да сме възможно най-близо до своите клиентите, както онлайн, така и в градовете в цялата страна.“, каза по повод новия магазин Георги Василев, регионален управител на JYSK България.

„Това безспорно е един подранил Коледен подарък за всички нас, жителите и гостите на град Монтана. Очаквахме отдавна този ден и се радвам, че днес се присъединихме към семейството на JYSK България. Надявам се, всичките ни клиенти да бъдат приятно изненадани от подаръците, които сме подготвили за първите ни клиенти, от традиционните ни сезонни намаления и разбира се, от намаленията, които ни очакват утре!“, заяви и Сашо Сенков, управител на JYSK България в първия обект на веригата в Монтана.

Веригата магазини планира откриването на своя 25-ти обект в България на 13 декември 2018 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.