• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Каракачанов: Разсипахме държавата от едно глупаво противопоставяне

Каракачанов: Разсипахме държавата от едно глупаво противопоставяне

/КРОСС/Красимир Каракачанов от "Обединените патриоти" заяви в предаването "Панорама" по БНТ, че всички други предизборни кампании имат неща, които и патриотите имат. Според него, това е добре и е предпоставка за едно по-добро бъдеще на държавата.

"Патриотизмът не може да бъде монопол на една или две партии. Това трябва да е политика и ежедневие на всяка една българска партия. Заявили сме отдавна - България не можа да стане място, на което се заселват нелегални мигранти. Въпрос на принцип е", каза той. Според него трябва да вземем пример от Сърбия и да пазим границата си.

"Не искам България да заприлича на редица западноевропейски градове. Една голяма част от мигрантите минаваха транзит през България, Сърбия и Унгария. Сърбите какво направиха? Защитиха си границата и доведоха и унгарци да им помагат", сподели Каракачанов.

Според него последното правителство е направило достатъчно, но въпреки това хората се нуждаят от промяна.

"Не може да се отрича всичко, което е направено през изминалите две години. Какво искат хората в България - искат нормален живот и сигурност, какъв е проблемът да се направи това. Всички предизборни кампании имат неща, които присъстват при нас. Няма лошо, това може да премине в сътрудничество. Разсипахме държавата от едно глупаво противопоставяне", заяви той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДС-побългаренйият гюфто-албинос "Иван" КараКочинов и принципи?! Смях с псувни и закани до 9-тото му циганско колено!

19.02.2017 09:05:40

Анонимен

Щом сте я разсипали, бързо припкайте към централния затвор. Като отговорни политици сами разбирате, че сте за затвора. Ще съмне от вас.

18.02.2017 22:13:43

Анонимен

Ако имахме нармална политическа система, щяхме да сме нормална държава! Сега корупцията е основен фактор в целия ни обществен живот, но най-много в политиката и съдебната сиситема! Румъния, която беше много по-зле от нас е на път да стане нормална държава. Но тук, само се говори за реформи, а политиците с всички сили се стараят да запазят статуквото!

18.02.2017 19:03:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.