• 09 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.7947
  •  GBP / BGN 2.2977
  •  CHF / BGN 2.0172
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Михаил Миков: Всеки българин носи в сърцето си историческия порив на свободата

Михаил Миков: Всеки българин носи в сърцето си историческия порив на свободата

/КРОСС/ Поздравявам целия български народ по повод Деня на независимостта. Искам да подчертая, че има много кътчета от България, които са част от нейната независимост. Всеки българин държи в сърцето си част от историческите пориви за свобода, за независимост, за справедливост. Празникът събира хората не само в големите градове, но и на исторически места като тук, на Партизанска поляна. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков пред повече от 3 хиляди души, събрали се на историческото място край село Осен до Търговище, за да отбележат Деня на независимостта. Той поднесе венец на паметната плоча в местността в знак на уважение към делото на всички българи, борили се за постигане на тази заветна цел - независимостта на България.

Честит празник на всички българи. Ние, като истински български патриоти, трябва да бъдем стожер на демокрацията, независимостта и социалната справедливост в България. Това заяви Явор Куюмджиев, водач на листата на Коалиция „БСП лява България" за Търговище и областта на историческото място Партизанска поляна.

По-рано през деня председателят на НС на БСП Михаил Миков, водачът от листата на „БСП лява България" Явор Куюмджиев, председателят на областната организация на БСП Свилен Василев, членове и симпатизанти поднесоха венци пред Войнишки паметник в центъра на Търговище.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цаца

След 5-и октомври, ако си докараме на главата отново герб, хич няма да сме независими. Ще сме държанка на ЕС и САЩ с още по-голяма сила. Герберугите са страшни подлоги!

22.09.2014 14:38:06

дядо

ГЕРБ никога не са имали платформа, те знаят само да крадат и да правят схеми за източване на държавата.

22.09.2014 14:37:49

Стан

Миков, с вас сме! Ако случайно герб се върне на власт, ще започнат отново масово протести и мутрите ще бъдат изметени завинаги от политиката.

22.09.2014 14:37:30

орех

Разбира се, че справедливостта може да се очаква само от левицата. Герберугите, деформаторите, цензурите и останалите са мутри и мислят само за себе си.

22.09.2014 14:36:28

Мая

Само БСП може да ни предложи социална политика и да следва програмата, която е в полза на обикновените хора. Другите партии дори нямат платформа за управление и развитие на държавата.

22.09.2014 14:36:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.