• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Водещи български икономисти ще открият петото издание на „Шумът на парите“

Водещи български икономисти ще открият петото издание на „Шумът на парите“

/КРОСС/ Едни от най-авторитетните български икономисти ще обсъдят икономическите перспективи пред България при откриването на форумa „Шумът на парите", организиран от финансовия сайт Profit.bg. Събитието се провежда за пети пореден път тази година на 14 и 15 май в столичния Кемпински хотел Зографски.

Своите експертни прогнози и препоръки за икономическото бъдеще на България ще дадат Георги Ангелов, старши икономист в Институт „Отворено общество", Лъчезар Богданов, икономист и анализатор в Industry Watch, финансистът Емил Хърсев, главният изпълнителен директор на Елана Финансов Холдинг Камен Колчев и икономистът Димана Ранкова. Модератор на дискусията тази година ще бъде консултантът Владимир Каролев.

Първият ден на събитието ще продължи с панелите „Банки и небанкови финансови институции" и ще завърши с „Имоти", където представителите на най-големите агенции за недвижими имоти в страната ще обсъдят жилищния пазар в България.

Във втория ден на форума представители на пет капиталови пазара от региона на Централна и Източна Европа ще дискутират последните тенденции в сектора. Програмата на 15 май ще завърши с панел „Общо застраховане", в който говорители ще бъдат мениджърите на всички водещи компании в сектора.

През 2014 г. форумът „Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Сосиете Женерал Експресбанк, ДЗИ - KBC Group, Лукс Имоти, ПОК Доверие, Провидент Файненшъл България, Консултантска къща Амрита и ActivTrades.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.