• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

"Отворено общество": 1/5 от българите искат "Южен поток" на всяка цена

"Отворено общество": 1/5 от българите искат "Южен поток" на всяка цена

София /КРОСС/ Малко над една пета - 22% от пълнолетните българи, смятат, че газопроводът "Южен поток" трябва да се строи, дори ако Европейската комисия е несъгласна и наложи наказание на България. Това показват данни от проучване на общественото мнение, направено от институт "Отворено общество" от 16 юни до 6 юли сред 1167 души.
Според 28% от запитаните "Южен поток" трябва да се строи само с одобрението на Европейската комисия. Едва 9% считат, че той въобще не трябва да се осъществява.
Само 10% са на мнение, че страната ни трябва да подкрепя по-строги европейски санкции срещу Русия. Една пета са на противоположната позиция, а според цели 40 на сто България по принцип не бива да подкрепя санкции срещу други страни.
Малко под 40% от участвалите в проучването имат по-голямо доверие на българските институции, отколкото на европейските, а 15% са на обратната позиция. Близо две трети подкрепят членството на България в Шенген, само 12% не го одобряват, а всеки трети няма мнение, пише "Дневник".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Само дето не казват - с какви пари ще го строят и как ще се изплаща !? Всичко останало е много лесно - просто "КАТО ДА СИ НАПРАВИШ ЕДНА ЧЕКИЯ"! Бягайте далече от Русия и нейните капани заложени у нас от Слугите й от Петата колона ! Ще ни поробят отново !

06.08.2014 13:59:58

Анонимен

Е това е - все още са много чугуните в България ...........на всяка цена.......тия хора са на равнището на плъховете влизащи в капаните !

05.08.2014 22:29:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.