• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Данчев в Белица: „Визия за България“ представя  развитието на страната след края на управлението на Борисов

Данчев в Белица: „Визия за България“ представя  развитието на страната след края на управлението на Борисов

/КРОСС/ „Визия за България“ има за цел да представи общественото развитие след края на управлението на Борисов, който предстои. То е очевидно заради скандалите в коалицията, актуалната политическа обстановка, корупцията в страната и всички проблеми, които създава това управление“. Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Димитър Данчев по време на среща с граждани в Белица. Заедно с народните представители от левицата- Николай Иванов, Николай Пенев и Валентина Найденова представиха проекта „Визия за България“.

Народните представители акцентираха върху сферите икономика и финанси, образование и здравеопазване. „Проблемът в Белица е спешната здравна помощ. Най-близкият здравен център, който ни обслужва, е в Якоруда или в Разлог, което на 30 км. Тук няма здравна помощ“, коментираха присъстващите. Народните представители заявиха, че болниците не трябва да бъдат търговски дружества и здравеопазването трябва да бъде достъпно за всички. Те обсъдиха с присъсващите и проблемите в системата на НЗОК, бюджетирането на здравните услуги, цените на лекарствата, национална здравна карта.

По време на срещата хората поставиха въпроси за безработицата и какви са възможностите за развитие в общината- има ли програми и предложения за развитие на малките и високопланинските общини, каквато е Белица. Като приротитет бяха посочени и развитието на туризма в региона, екологията и опазването на горския фонд. „На инфраструктурата и пътищата в общината също трябва да се обърне сериозно внимание. Управляващите дават милиони за асфалт, но тук не го виждаме“, коментираха хората. Сред основните теми, поставени на срещата, бяха и външната политика, както и спирането на вечните концесиите.  

Народните представители от „БСП за България“ запознаха присъстващите с актуалната политическа обстановка, както и с решението на левицата да излезе от парламента и да започне срещи за разясняване на "Визия за България". „Не виждаме смисъл от смяната на един или друг министър, защото това няма да промени работата им. Те работят в една объркана система, която няма бъдеще. Затова поискахме и предсрочни парламентарни избори“, обясни Димитър Данчев. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.