• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Румяна Коларова разтълкува като пренебрежителни няколко реплики на Медведев

Румяна Коларова разтълкува като пренебрежителни няколко реплики на Медведев

/КРОСС/ Няколко реплики, с които Дмитрий Медведев е показал пренебрежение към България. Това видя във визитата на руския премиер в България политологът Румяна Коларова, която беше гост в Нова телевизия „Здравей, България". Енергийната ни зависимост от Русия е толкова голяма, че едва ли може да се увеличи още. Едва ли в случая със смяната на маршрута за доставки на газ ще се увеличи или намали ". коментира още Коларова. Поисканите от Медведев гаранции от ЕК, тя определи като „меко пренебрежение към България". Вие не можете да решите по въпроса, ЕК да го реши". Другата вметка, с която се показа пренебрежение към България беше: „Що не вържете лева към юана?". Не мисля, че беше шега. Имаше и още няколко такива забележки, при които открито се показва пренебрежение, коментира още Коларова.

Мнозинството българи не изпитват никакъв страх от Русия, напротив смятат я за дългосрочен приятел. По-малка група имат инстинктивен страх. А има и една група хора, които си вадят парите като ни плашат с Русия, коментира социологът Андрей Райчев. Ние искахме газова тръба да мине през България. Парите там не са малко. Това не стана и не стана под натиска на Запада. Хилари Клинтън пристигна и каза: „Няма да правите никаква тръба". България чакаше шанса си, а в тази визита не се видя никакъв шанс, коментира още Райчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А-а-а, Килърито че е идвала - идвала е! Точно както казва Райчев! И после чучелото, играещо ролята на външен министър, лично докладва по телефона на трития портиер от апарата й!!! Също така, че Медведев се бъзикаше с нас - бъзикаше се! Щото сами се докарахме до това положение, да гледат на нас като на територия - не на суверенна държава. И за юана и за све!

06.03.2019 13:29:56

Анонимен

Пълни глупости! Хилъри кога е идвала?!? А относно Медведев - не виждам неуважение, човекът каза истината. Не зависи от нас, щото сме васали. Да не е лъжа?!?

06.03.2019 10:38:43

Анонимен

Коларова си е тъпа, но и възрастта си казва думата. А, може би думите на Райчев се отнасят и за нея. Всичко предложено и казано от Медведев беше базирано на опита от т. н. "Южен поток" . Обидно е наистина, но не думите на Медведев , а липсата на суверенитет до степен да се загърбва националния интерес за да се демонстрира лоялност към "партньорите" А-а и още нещо. Не е зле протоколния отдел да обясни на Борисов как следва да се държи по време на официални срещи и по време на последваш брифинг., че като гледа човек и му става неловко.

06.03.2019 10:25:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.