• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Проданов: Докато не махнем ГЕРБ, България ще се управлява с „проба-грешка“

Проданов: Докато не махнем ГЕРБ, България ще се управлява с „проба-грешка“

/КРОСС/ „Докато не махнем ГЕРБ от властта, България ще се управлява на принципа „проба-грешка". Управлението е съсредоточено единствено върху сделката". Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Христо Проданов в сутрешния блок на БСТВ. Според него на всички българи е станало ясно, че случаят с мюфтийството е откровена сделка между ДПС и ГЕРБ. „Когато имаш сделка, ако някоя от страните не изпълнява поетите ангажименти, подлежи на санкции. Санкциите в сделката между ГЕРБ и ДПС може да се крият и в стабилността на сегашната тройна коалиция, която управлява България", каза още народният представител. Той е на мнение, че управляващите правят крачка в страни и разиграват поредния театър. „Първата серия от него беше поканата от страна на министър-председателя на среща с мюфтията и патриарха, за да се демонстрира някаква религиозна обединеност. В България това е факт и никой не го коментира. Въпросът е всеки да си изпълнява задълженията и да си плаща данъците и осигуровките", каза още Проданов. Той е категоричен, че не може народът да плаща, а мюфтийството и Домусчиев да не плащат. „Не може финансовият министър, който отговаря за този сектор, да живее под наем при кръстника си и да не плаща", допълни той. По неговите думи втора серия от театъра е разсрочването на дълговете, за да мине бурята по този въпрос, а после ще си направят това, което са решили.
По повод „ремонт на ремонта" на столичния „Граф Игнатиев", Проданов коментира, че тези ограничителни колчета, които са ги въртели наляво и надясно, най-накрая са разбрали, че нещо е сбъркано в проекта. „Сега ще мислят друго. А кой ще плати сметката за тази некадърност, която се проявява от страна на управляващите? Пак ли всички ние?", попита той. Той посочи, че ще бъде даден безлихвен заем за мюфтийството, за фирмата, която прави ремонта на „Графа", както и за всички, които са близки до управляващите, а за народа опрощаване няма. „Какво означава да се удължи срокът за плащане на задълженията? Ако един човек има автомобил и отиде да си прекара колата на годишен технически преглед, искат да видят бележката за платени данъци. Ако не са платени, не минава на преглед и спира колата от движение. А в същото време някой може да не си плаща данъците, да се удължава срокът и това да не е проблем за държавата. Това са двойните стандарти и това разрушава доверието към парламента и всичко останало, което се нарича елит на България", коментира зам.-председателят на ПГ на „БСП за България". Според него елитът е откъснат от обществото. „Стоейки в НС, дори и да защитаваме много пламенно тезите си, това не се забелязва. Пускайки си новините, хората чуват - депутатите опростиха дълговете на мюфтийството, промениха Изборния кодекс. Не искаме да сме в този кюп и напуснахме, за да се знае кои реално са управляващите. В парламента опозиция няма", каза още Проданов. Според него, ако патриотите не са били влезли да се регистрират в НС, нямало да има възможност да се вземе решението за мюфтийството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ице,объркал си се нещо ,май ,а ?

14.03.2019 10:31:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.