• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Елена Йончева: Внесохме вота на недоверие, правителството на Борисов е вредно

Елена Йончева: Внесохме вота на недоверие, правителството на Борисов е вредно

/КРОСС/  БСП за България внесе вота на недоверие към правителството 

„Правителството на Бойко Борисов е вредно за всички български граждани, опасно е за България и трябва да си ходи. Мотивите за внесения вот са изключително подробни – пълен провал на работата на МС по темата за сигурността, осигуряването на националната сигурност, както и провал в работата на МС при осигуряване на необходимите условия за работа на българските военнослужещи”. Това каза говорителят на ПГ на „БСП за България” Елена Йончева пред журналисти в парламента след като депутати от левицата внесоха необходимите подписи за вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов за провал в политиката по сигурността.

„Мотивите за вота черпим от българската Конституция, която казва, че Министерският съвет е длъжен да осигури обществения ред и националната сигурност в България. Очевидно е, че това правителство не се справя със своето основно задължение”, каза още тя. Според нея доверието на българските граждани в  работата на МВР е спаднало драстично. „Българите вече не вярват на МВР, тъй като от там изтича информация и поради тази причина не съобщават за извършени престъпления. Увеличава се битовата престъпност и неразкритите убийства”, посочи Йончева.

          

По нейните думи няма правителство в Европа, което не може да се справи с телефонните измами - в България неразкриваемостта е 85%, като сумата, взета от гражданите за миналата година, се е увеличила с 5 000 000 лв. „Политиката и работата по управлението на затворите също е пълен провал. Очакваме подкрепата на целия български народ, защото когато и да внесем този вот, той вече е закъснял. Всички българи страдаме от това некадърно управление”, категорична е Елена Йончева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

МВР обслужва големите във властта и криминалните босове. Обществото е на автопилот ....който оцелее. И със съдебната власт е същото. А опозицията в лицето на БСП е много мека даже.. Мисля, че е време да напуснат парламента, защото присъствието им там узаконява гербаджийския произвол в национален мащаб.

20.06.2018 23:48:05

Анонимен

Във фалита на КТБ участваха много активно правителството на ГЕРБ и прокуратурата на Цацаров. БСП няма нищо общо с това активно мероприятие, чийто поръчители са в сянка и може би са извън България. Изпълнителите са ясни - ГЕРБ и Цацаров.

20.06.2018 18:34:14

Анонимен

БРАВО НА БСП, ЧЕ ФАЛИРАХТЕ КТБ И ПОДРИВНАТА ВИ ДЕЙНОСТ.САМО ТАКА. НИЙЛ СИ ВИ ЗНАЕМ.

20.06.2018 13:17:46

Анонимен

ОЧЕВИДНО Е ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ВРЕДНО ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП. ОЧЕВИДНО Е ЧЕ МВР Е С НАЙ НИСКО ДОВЕРИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП. ЗАТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ И ДА НЕ ДОПУСКА НИКОГА БСП ДО ВЛАСТТА.ТОВА ЩЕ Е МНОГО ВРЕДНО И ПАГУБНО ЗА ДЪРЖАВАТА. НЕ ИМ СТИГНА ФАЛИТА НА КТБ.

20.06.2018 12:54:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.