• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Сидеров: България вече е фронт! Утре ще я затрият от картата

Сидеров: България вече е фронт! Утре ще я затрият от картата

/КРОСС/ Лидерът на „Атака" Волен Сидеров присъства на 12-ия събор на приятелите на Русия на язовир „Копринка" край Казанлък днес. Националист №1 беше единственият политик, който беше посрещнат с братски прегръдки от русофили. Те го поздравиха за позицията на „Атака" спрямо Русия.
„Има хора, които са виновни, за това че сега ракети са насочени към Русия, нашата освободителка от турско робство", започна словото си пред 12-ия събор на приятелите на Русия Сидеров.
„Няма нужда от сладка приказки, има нужда от дела. Всички партии, които управляват, както и БСП, чиито представител сега се е стреснал, те докараха американските бази в България", допълни той. Партийният лидер попита коя е единствената партия, която от 2006 година насам е против американската окупация у нас. „Единствено „Атака". Истината е свята", отговори Сидеров.
„Кой подписа в България да има 4 американски военни бази, да се стоварва тежка техника и да се правят учения? Правителството на БСП, начело със Станишев, тогавашния външен министър Калфин и президента Първанов. Те подписаха договора за базите", посочи националист №1 след което публиката бурно освирка представителя на БСП и партията, която представлява.
„За каква дружба сега ще говорим, след като България е част от фронтовата линия и насочва ракети по посока на Русия? Недоразумението Плевнелиев обижда най-голямата държава в света, нашата освободителка от турско робство, а ние се правим, че нищо не се е случило", възмути се Сидеров.
„Днешното правителство, начело с президент, премиер и външен министър, който е агент на американците, цялата тази пасмина трябва да си отиде и народът да каже ясно „България вън от НАТО", призова националист №1, при което последваха бурни аплодисменти и възгласи „Волен, Волен".
Сидеров не пропусна да припомни пред множеството хора, че парламентарната група на БСП се скри, когато от „Атака" поискаха от тях да бъдат събрани 48 подписа на народни представители, за да бъде иницииран референдум дали България да остане член на военноагресивния блок НАТО. „Нито един подпис не получихме от тях. Кого заблуждават? Нямаме време за повече лъжи. България заминава. България вече е фронт! Утре ще я затрият от картата", възмути се лидерът на „Атака" и добави, че на американците никога не им е пукало за страната ни. „Ще ни разпарчетосат, ще ни направят една територия за военни обучения. Това е бъдещето", прогнозира партийният председател.
Той посочи още, че пътят за просперитет на България е евразийски и народът трябва категорично да заяви, че страната ни трябва да осъществява икономическо, социално и културно сътрудничество с Русия. „Да спрем ЕС, който е една измама! Да спрем измамата НАТО, която в момента е опасност за България и да кажем ясно, че в България всеки ще има по-добър стандарт, ако развием икономическо сътрудничество с Русия, което сега ни го забраняват нашите управляващи", призова лидерът на „Атака".
„В момента се води война срещу православието и ние трябва да изберем на коя страна сме. Ние трябва да сме на страната на православието. Да живее България! Да живее Русия, освободителката ни от турско робство!", заключи Сидеров.
Русофилите бяха категорични, че именно лидерът на „Атака" трябва да поведе мощно политическо движение, което е срещу американската агресия, за дружба с Русия и за излизането на страната ни от военноагресивния блок НАТО.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Българка

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/54151-cherveniyat-botush-stapva-v-balgariya-pogromat-na-otechestvoto-prodalzhava-do-dnes.html

05.09.2015 22:59:42

Анонимен

Голямата грешка на правителството беше безразличието към празника на Русия. Това не трябваше да се случва. Вина имат както Президента така и Премиера. Такава обида към Русия трудно се прощава и то направена точно от България. Сега да мислят за извинение. Сидеров е абсолютно прав.

05.09.2015 22:40:04

Анонимен

Противоречива личност е Сидеров, но в случая е напълно прав!

05.09.2015 22:26:58

Анонимен

Няма да се затрие.

05.09.2015 22:08:28

Анонимен

Русофили погнаха Красимир Велчев на Копринка Скандали и освирквания белязаха 12-ия национален събор на русофилите, който се проведе на язовир Копринка. На проявата присъстваха над 12 000 души, а сред официалните гости бяха кметът на Казанлък Галина Стоянова, председателят на движение "Русофили" Николай Малинов, депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев, който е и председател на групата „Приятели на Русия" в Народното събрание, евродепутатът Георги Пирински, народният представител от БСП Петър Кънев, лидерът на партия Атака Волен Сидеров, гости от руското посолство, кметове на общини и др. Именно появата на депутата от ГЕРБ Красимир Велчев на официалната трибуна бе съпътствана с най-голямо недоволство. Народният представител призна, че политиците са длъжници на хората, тъй като често с намесата си опорочават отношенията. Освирквания имаше и за други депутати, а докато останалите му колеги говореха, Волен Сидеров напусна официалната трибуна. Лидерът на "Атака" се завърна обратно едва, когато дойде неговият ред да направи официално обръщение. Колегите му от парламента, обаче копираха неговото поведение и напуснаха трибуната, съобщава "Дарик". Сидеров за пореден път не спести критики по отношение на членството на България в НАТО и Европейския съюз. В същото време група от инициативата "България за мир" се е опита да стъпче знамето на Европа. Наложи се намеса на полицията, за да бъдат предотвратени последващи инциденти. Органите на реда се намесиха и когато старозагорец се опита да свали европейското знаме, издигнато на един от пилоните край трибуната на събора.

05.09.2015 19:08:53

Анонимен

Крайно време е Волен не само да издига призиви, а реално да каже как да стане промяната.

05.09.2015 19:01:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.