• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Местан: Силният вот за ДПС не е проблем, а възможно най-добрата новина на България

Местан: Силният вот за ДПС не е проблем, а възможно най-добрата новина на България

/КРОСС/ "ДПС регистрира над 20% в сравнение с предишните парламентарни избори, заради което искам да благодаря на всички избиратели. Чух, че ние сме първа политическа сила сред ромите - това ме изпълва с гордост. Ние сме първа сила и сред избирателите с по-ниско образование. Радвам се, че е било чуто основното ни послание за малкия човек, чиито права ще устояваме." Това заяви в НДК лидерът на Движението за права и свободи Лютви Местан.

„Тази вечер всички ние дължим уважение на вота на българските граждани. Нямаме право да го сочим с пръст и да му казваме, че трябва да се яви отново, защото е сгрешил. Длъжни сме да намерим формулата за стабилно управление на страната, която се нуждае от политическо съгласие, успокоение и стабилно управление на реформите", подчерта той.

„Първият урок, който всеки политик трябва да научи е да прави разлика между желаното и реалното, и да уважава вота на избирателите. Зад нас стоят около 500 000 български граждани. Трябва да бъдем по-прецизни с изказа си. От мен няма да чуете заклинания за непартниране. ДПС ще даде своя принос за намиране на решение в тази сложна ситуация. Силният вот за ДПС не е проблем, а възможно най-добрата новина на България, защото това са гласове за национално съгласие. Време е да намерим воля за съгласие, защото пред страната стоя изключително тежки предизвикателства" категоричен е лидерът на ДПС.

Той подчерта, че през следващите осем години България се нуждае от евроатлантически профил на управление, който ще реабилитира България като реален член на ЕС и НАТО.


„Нямаме самоцелни амбиции. За нас е важна силната подкрепа на избирателите ни", заяви още Местан.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДПС е тумор, който не е бил изрязан навреме. Масовите пазарувания на вот са метастазите, убили смисъла на изборната демокрация.

05.10.2014 23:01:15

Анонимен

Боклуци!

05.10.2014 22:51:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.