• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

БСП на протест пред ДКЕВР заради поскъпването на тока

БСП на протест пред ДКЕВР заради поскъпването на тока

/КРОСС/ БСП - Лява България организира протест днес пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) срещу поскъпването на тока. Държавният регулатор планира да вдигне цената на електроенергията с 10% от 1 октомври заради огромната финансова дупка в Националната електрическа компания (НЕК), която трябва да бъде запълнена.

"Токът трябва да поскъпне, но не с повече от 3%, както предложи и бившият енергиен министър Драгомир Стойнев", заяви в студиото на „Добро утро, България!" по TV7 Калоян Паргов, председател на софийската организация на БСП - Лява България.

По думите му всичко над това повишение обслужва лобистки интереси, зад които стоят конструкторите на служебното правителство.

„Пробутват ни идеята как би изглеждала България като президентска, вместо като парламентарна република. Защо иначе точно на 1 октомври служебният кабинет вдига цената на тока - пет дни преди изборите", заяви Паргов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цаца

Личи си, че герберските мутри се готвят да управляват пак и да ни довършат. Реваншистки настроени са, тежко ни, ако допуснем да се върнат.

30.09.2014 11:22:28

Ред

Това е следствието от некадърното и престъпно управление на герб спрямо енергетиката! Така е като играеш с монополите, сега за жалост ще страда народът.

30.09.2014 11:22:15

Мая

Заплахата герб да се върне на власт и да ни доубие е още по-голяма!

30.09.2014 11:22:05

Батка

Да има режим на тока в къщата на мутра номер едно в Банкя! С какво са виновни обикновените хорица, за да теглят заради гербавите милионери?

30.09.2014 11:21:51

дядо

Масови протести трябва и ще има! Няма да търпим герберастите да направят живота ни мизерен отново!

30.09.2014 11:21:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.