• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Корнелия Нинова: Всички, като един, да защитим националния интерес на България

Корнелия Нинова: Всички, като един, да защитим националния интерес на България

/КРОСС/ „В Деня на Тракия почитаме паметта на хиляди тракийски мъченици - на тези, които оставиха костите си по дългия път към България и на тези, които до края на дните си останаха с отворени очи към родните си огнища.

Поклон пред паметта на българската армия, пред подвига на офицерите и войниците, които изтръгнаха с голи ръце телените заграждения на Одринската крепост и превзеха турските редути." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по повод деня на Тракия.

„Днес им отдаваме уважение и показваме, че не сме забравили онези събития от историята на България, които са я направили горда, независима и суверенна държава.

Точно днес, на деня на Тракия, ние, българските политици, трябва да докажем, че тя е такава и сега и като един да защитим националния интерес и правата на българските граждани", каза още лидерът на левицата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А МЛАДИТЕ ДЕБИЛНИ ШАРЕНОПЕРКОВЦИ, ГУШНАЛИ ДЖЕНДЪРИЗМА, ТЕ КАКВО - МИСЛЯТ СИ ЧЕ ЖИВЕЯТ С БЪДЕЩЕТО ЛИ? Както казваше Велински навремето: Идиоти!!!

26.03.2018 23:58:42

Анонимен

КАКА ТИ КУРНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ЕРБАБКА САМО ПРЕД ОСТАРЕЛИТЕ ДЕБИЛНИ ЧЕРВЕНОПЕРКИ, ЖИВЕЕЩИ С МИНАЛОТО.

26.03.2018 21:11:34

Анонимен

Сутринта, като гледах интервюто на Антон Хекимян с джендърозната външна министърка Екатерина Захариева по халат, направо ми се догади. Хекимян я пита дали Борисов ще постави пред Ердоган въпроса с обещетението на тракийските българи и въпросите за признаване на извършения от турците геноцид над тракийските българи и над арменците, а Захариева се извъртя и без отговор по същество, отговаря в Хрущовски стил ала "защо бият негрите в САЩ?". Сиреч, тези въпроси били манипулация на БСП и БСП можело да ги постави! Де я чукаш по джендър-кратуната, де се пука...

26.03.2018 17:37:12

Анонимен

ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКАВА ЗАЩИТНИКА НА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС.

26.03.2018 15:43:46

Анонимен

ТИ СИ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС

26.03.2018 15:42:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.