• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Какво се случва с националния въздушен превозвач?

Какво се случва с националния въздушен превозвач?

/КРОСС/ Макар да няма официална информация защо, пътници и туроператори са втрещени от закъснели и неизпълнени полети

Стотици руски туристи са блокирани в Бургас, Варна, Москва заради България Еър. Не са им дали дори вода за последните два дни. Руските медии гърмят, а нашата министърка на туризма сигурно е в отпуска, щото от нея не се чува нищичко.

Иначе ни надуха главите, че били празни курортите, ами така и трябва да е, след като оставяме хората на произвола. Дали след тази самореклама догодина някой ще иска да идва у нас? Или понеже нашите медии отново удобно премълчават случващото се, нашите хубостници смятат че никой нищичко няма да научи.


България Ер е видимо и осезателно в проблеми. Тази сутрин до Амстердам бе изпратен по-малък с 35 места самолет. Ние бяхме напред на опашката за чек ин и току що се качихме на борд, но 35 души ще трябва да летят по друг начин до София. Какво се случва с авиокомпанията не мога да знам, но има сериозен катарзис. Лично аз в бъдеще ще преустановя пътуванията си с България Ер поради появили се у мен съмнения за сигурност(всякаква). Време е за промяна. Някаква.

 

Чета тук по статусите, че стотици руски и всякакви туристи висели блокирани по морските летища, защото българският национален превозвач от седмица насам не може да си изпълнява полетите!?

Очаквам това да е централна новина и разтревожени репортерки да подтичват край още по-тревожните шефове на авиокомпанията и да питат какво става и кога нещата ще се нормализират.

Нищо подобно, в новините има само измислени скандали и бой на дребно.

А вчера вечерта приятел ми разказа случка, лично сполетяла го на летище Варна:

След като няколко часа чакали да излетят за София, но полетът непрекъснато бил отлаган поради закъснение на самолета, идващ от София, най-после видели машината да каца. Зачакали да чуят обнадеждаващо съобщение в смисъл уважаеми пътници, имаме нужда от час и нещо да почистим и заредим с гориво, да си отдъхне малко екипажа и после ще излетите.

Пак нищо подобно, всички видели намръщеният екипаж да минава през залата с всичките си куфари и лични вещи. По-нетърпеливите даже се обърнали към момчетата с униформите с въпрос ще летим ли тази вечер?

Не знам ще летите ли, питайте собствениците на компанията, ние току що напуснахме, отговорил един от пилотите...

Та, така!

Излетели чак на сутринта, без никакви обяснения, след повече от 12 часа висене в зоната за излитане, след проверка за сигурност. Знаете колко удобни са условия за живот там...

***

ПП И за друго се замислих - кой всъщност е истинският национален превозвач на България? Бас ловя, че в момента това реално е Wizz Air, в пряка конкуренция с Ryanair, а двете заедно возят в пъти повече пътници към и от България от компанията, носеща "титлата" национален превозвач!

Източник: no-comment.bg

 

По-рано днес руските туристи, чакали дълго време на летището в Бургас, отлетяха и пристигнаха в родината си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

дередже

В националният ни въздушен превозвач е пълен батак - както в цялата ни държава! Клиентът - враг номер едно!

06.07.2017 13:27:10

ЕС

Сериозно ли тръгнахте да препечатвате простотии от фейсбук? Има си официална информация, какво сте тръгнали да преписвате от Сульо и Пульо.

06.07.2017 10:48:25

Анонимен

Калинки и социализъм. В много от институциите в България и по света социзлизъма не си е отишъл, потребителите нямат никакви права, чиновниците са като собственици на България. Аз имах проблем в Брюксел през 2010 по време на изригването на вулкана. Единствената компания, която не прати представител на летището беше българската. Но партийците трябва да назначават някъде своите хора на работа без задължения.

06.07.2017 10:42:12

Анонимен

Голяма драма, това си бяха временни проблеми които вече са отстранени и хората по летищата ще го потвърдят.

06.07.2017 08:41:52

Анонимен

Свършиха държавните пари, а милиционерите от Химимпорт няма от къде да крадат. Сега ще продадат компанията на държавата и овцете да плащат

05.07.2017 22:39:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.